Rak-Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Dokle god je u vašem polju ljubavi Mars, kao vladar znaka Škorpiona, vama će emotivni segment biti prioritetan. I da, naravno – element strasti će biti više nego prisutan. I sami ste svjesni da je ta vatra I bila uzrok nekih početaka tijekom prethodnog mjeseca I možda I nekih priča koje biste najradije zaboravili. Tijekom veljače, naročito u njegovoj prvoj polovici, slobodni će možda biti skloni da se povremeno upuste u neko flertovanje ili avanturicu. Drugi dio mjeseca će donijeti mogućnost za nešto ozbiljnije, ali hoće li to ići u tom smjeru – ovisit samo od vas. Ova osoba je spremna uz vas bude I traje, ali pitanje je koliko ćete biti raspoloženi da se odreknete svoje slobode. Također, prošlost u jednom trenutku može ponovno “zablinkati” I poslati vam signal, ali sam više nego uvjerena da ćete ovo u potpunosti iskulirati. Oni u dužim vezama ili brakovima imaju jedno fino vrijeme ispred sebe. Ako imate namjeru pravite djecu, obratite pažnju na drugu polovicu mjeseca. Ako vam to nije u planovima – onda vodite računa I budite oprezni. Doduše, neke će emotivne veze baš zbog trudnoće krenuti u ozbiljnom smjeru, ka dogovorima o zajednici I braku. Pa, sad vi vidite koliko vam se ovo uklapa u ono što želite … U drugom dijelu mjeseca će postojati par dana kada će komunikacija između vas I voljene osobe biti napeta I obojena sumnjom, ljubomorom, posesivnošću. No, stvari bi trebale da se dosta brzo reguliraju I da ne ostave veće posljedice po vas I partnera. Uživajte u strasti, volite se I pobedis zajedno ….

posao

Sve ono što ste pokrenuli tijekom siječnja nastavlja se I u ovom mjesecu I to nesmanjenom snagom, a postoje I velike predispozicije za napredak u poslovnoj sferi. Financijski segment će vam biti prioritetan, a prilika za zaradu će biti više nego inače. Baš u ovom segmentu morate povremeno biti oprezni jer će se pojaviti neke šanse skopčane sa rizikom, pa je potrebna staloženost I čak jedna doza proračunatosti. Da, zaraditi možete preko noći, ali isto tako možete I ostati na gubitku, pa dobro iskalkulise I ne zalijećite se previše. One promjene koje priželjkujete počeće mnogo brže da se odvijaju u drugoj polovici veljače, a tada se Rakovima otvaraju I veće mogućnosti za rad sa strancima I proširenje tržišta. Ne zaboravite da je Saturn I dalje u vašem poslu svakodnevnih obveza, a da njegov dispozitor Jupiter ide retrogradnim hodom. Pred vama stoji mjesec kada je potrebno u potpunosti se posvetiti onome što radite I ne ostavljati stvari nedovršenim. Aktivirat će se neke priče koje ste pokrenuli tijekom prethodnog razdoblja I suradnje s ljudima koji se pokazuju kao ozbiljni partneri.

Zdravlje

Sa stresom I nervozom se dosta dobro borite, tako da vam ovo neće predstavljati veći problem tijekom veljače. U drugom dijelu mjeseca više obratite pažnju na stanje reproduktivnih organa, a moguće su I jače respiratorne infekcije. Želudac I varenje su također jedna od slabih točaka. Mogućnost trovanja hranom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €