RAK-podznak, seksualnost i odnos prema seksu …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste u podznaku Rak onda je Vaš pristup seksu veoma romantičan. Emotivna veza mora biti sastavni dio seksa, u protivnom Vi nećete biti mnogo zainteresirani za seks radi seksa. To ne znači da Vi ne seksate često. Naprotiv, Vi ste osoba koja izuzetno mnogo drži do seksa u odnosu dvoje ljudi i zahtjeva redovan seks od svog partnera.

Vaš seks bi se mogao nazvati obiteljskim jer se odlučujete za jednog partnera i za redovan kućno seks, poput onog u braku. Niste promiskuitetni već monogamni, volite da imate partnera i stalno ste u strahu da ga ne izgubite. Taj strah je često neopravdan i možete postati zamorni patrneru što mora stalno dokazivati ​​svoju privrženost.

Pažljivi ste u ljubavnom činu i nećete učiniti ništa za što niste sigurni da partneru prija. Milovanje i predigra dugo traju, često ste i sa time zadovoljni i nije neophodno da doživite orgazam. Vaš orgazam nije jak i kratak već je prikriven, tih i drugo traje. Mežutim, ukoliko partnera to uzbuðuje, glumićete spontane i jake orgazme.Ako vas partner kritizira, ili ne ismevam tada znate da budete opaki i osvetnički raspoloženi.

Niste perverzni, osim što ponekad imate mazohistièke crte u sebi. Dosta ste izdržljivi u seksu i ponekad se sami iznenaditi otkud Vam tolika seksualna energija. Motiv je Vaša potreba da dajete, ali i uzimati. Znate iu jednom iu drugom pretjerati. U stanju ste urnišete partnera neprestanim seksom samo da bi ste se osigurali da neće biti u stanju švrlja okolo.

U Vašem pristupu prema seksu ima puno zaštitničkog i materinskog, ali ima dosta lukavosti i prepredenosti kada Vam se neko udvara. Zbog straha da budete odbijeni Vi rijetko prvi preuzimate inicijativu, to prepuštate drugoj osobi.Vi se najprije povlačite i kao da želite sakriti, što nju samo više zaintrigira pa ide još dalje i direktnije. Tada Vi stupate na scenu i čvrsto je, nekako sa strane, hvatate svojim klještima, tako da nije ni svjesna da je ona Vaš, a ne vi njen plijen.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €