Rak / Strijelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kombinacija ova dva tako proturječna elementa, Vatre i Vode, izaziva neugasive unutarnje borbe koje potiču ovakvu ličnost čas da se razvija i napreduje samo u vanjskom svijetu, čas je vraćaju u njen mali, ali uređen svijet ideja i osjećaja. Za ovu osobu je od životne važnosti održati jasnu viziju svijeta koji je okružuje, što izaziva kod nje želju otkriti sve njegove tajne i uzroke najprotivrečnijih pojava.

Izuzetna snalažljivost, kako u problemima stvarnog života tako iu onim duhovne prirode čini ovu ličnost posebno otvorenom za bezbroj pozitivnih ili negativnih utisaka, koja ona upija krajnjom lakoćom. Osjećaj dužnosti, upravlja, potom, svakom njenom akcijom kao i nevjerojatna lakoća da se u cijelosti posveti nekom idealu.

Treba naglasiti da se u ovom spoju znaka i podznaka rađa prilagodljiva i širokogruda priroda, rezervirana i puna razumijevanja, obdarena velikim osjećajem za pravdu, što je praćeno dubokim filozofskim i religioznim osjećajima. Riječ je, dakle, o duhu koji je usmjeren ka traganju za odgovorima, vrlo osjetljive prirode koju je lako povrijediti.

Rak – Strijelac voli pokret i putovanja, ali ne zna se otrgne iz korijena. Kod njega su udruženi velika duševnost, masta, romantika, snovi za visokim moralom, najvise sposobnosti intelekta i duh sposoban za stjecanje najrazličitijih saznanja. Veliki je sanjar, neobično podložan impresijama, naročito u mladosti, pa osjećanja, koja vrlo snažno djeluju, dominiraju nad intelektom i duhom.

Obdaren je stvaralačkom izvornošću, pa pokušava ostvariti sklad između idealnog svijeta svojih snova i stvarnosti, pazeći da društvena sfera ne ošteti privatnu. Ovaj stalni napor ka pomirenju različitih svjetova izlaže ga teškoćama i čestim promjenama. U zrelom razdoblju života duh se stabilizira i intelekt nekako umiri, i pozitivno orijentira ovu osobu, koja je zbog svoje osjećajnosti sklona depresijama. Ali, snaga koja je pokreće takva je da ništa ne može srušiti njenu dubinsku ličnost.

– Zahvaljujući vezi ova dva znaka Vi ste privlačna osoba, puna nježnosti, altruista i veliki idealist. Imate otvoren stav prema drugima, što je zapravo maska ​​- krijete svoju senzitivnu prirodu. Moguće je da ćete u sebi preživljavati neka posebna unutarnja iskustva, mistične ili psihičke prirode. Vjerojatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, prošli ste kroz neka iskušenja ili ste doživjeli nešto tragično što Vas je poljuljalo i dalo Vašem životu neku drugu dimenziju.

Skloni ste paradoksima: istovremeno razvijate prisnost, samostalnost i grupni interes, velike ideje. Svojoj sklonosti prema javnom djelovanju i osobnoj afirmaciji katkad suprostavljate isto tako izraženu potrebu za povlačenjem. Manje ste vezani za kuću od ostalih Rakova – kod Vas je značenje obitelji prošireno i može biti jedna društvena skupina ili posebna sredina. Imate ponekad želju putovati ili napustiti vlastito gnijezdo, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite. Naklonjeni ste egzotici i volite životinje …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD