Magija

Rak-Sve o ženama u vezi ili braku! Možda će vam baš ovo pomoći da se više volite i bolje razumijete u braku …….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ona je tipična majka. Širi materinske utjecaje najviše od svih u Zodijaku. Kada je u svom elementu, ona je simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena, adaptibilna, zaštitnički raspoložena i zadovoljna svime što joj muž pruža. Njezin dom je tamo gdje njezin muž to odluči. Ona zna i umije služiti i sebi i drugima. Voljena je i poštovana, a mnogi je idealiziraju kao tipičnu MAJKU. Sve ovo, naravno, ovisi o planetarne kombinacije svake žene rođene pod ovim znakom. Mnoge žene Rakovi imaju mnogo od navedenih kvalitete. One su prave majke, pune ljubavi za svoju obitelj, ali često su i promjenjivog raspoloženja i ne znaju kako nađu mjeru u svojim osjećajima bilo da su oni pozitivni, bilo da su negativni. Ovim ženama je vrlo lako da se udaju. Ona traži zaštitu i uvijek je nalazi. Ali, ako se radi o ženi koja nema jak karakter, ili dobru obiteljsku pozadinu, onda će tražiti apsolutnu pomoć muža u svim područjima života. Njezin muž je u njezinoj mašti toliko idealiziran da ga ona stavlja na pijedestal, a ako je ikad iznevjeri, bit će to za nju šok iz kojeg se neće lako povratiti. Ako dobro aspektovana, ona će svom mužu biti vjeran i stabilan oslonac.

Žene Rakovi su strašno posesivne i sve što se tiče života njezine obitelji, maksimalno je okupira. Ponekad ove instiktivne žene imaju izuzetan smisao za biznis, iu stanju su s nevjerojatnom mudrošću načine neki sjajan potez, ili da svome mužu daju savjet od neprocjenjive vrijednosti. Općenito radi se o jednom totalno “ženskom” karakteru, a čovjek koji ženu Raka uzme za suprugu, biće siguran da je oženio jednu pravu-ženstvenu ženu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK