Razmislite dobro ako s njima PLANIRATE BUDUĆNOST: Ova tri horoskopska znaka jednostavno NISU ZA BRAK!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

rak
Iako je dobar i osjećajan kao čovjek, bračni život s njim uopće nije lak. Kod njih postoje dvije krajnosti.

Na jednoj su oni koji su vrlo obiteljski ljudi, tradicionalisti koji provode dosta vremena u svom domu. Sve bi to bilo u redu da nisu pretjerano čangrizavi. Oni će uvijek svemu naći manu i biti u stanju konstantno prigovaraju. Često im nešto nije po volji pa će zanovijetati, a to nikome ne bi godilo.

U drugu krajnost idu oni koji su apsolutno nezainteresirani i lijeni, koji će se oženiti iz nekog višeg interesa, materijalnog prije svega. O njima nije ni potrebno objašnjavati dodatno, jer njih obitelj u pravom smislu te riječi i ne zanima. Oni su uglavnom vjerni svojoj ženi i dobri prema njoj, ali je potrebno da njihove želje budu zadovoljene.

Škorpion
Sa muškarcem Škorpijom bračnu harmoniju možete ostvariti jedino ukoliko živite u njegovoj sjeni. On voli da je dominantan i da ga žena u tome prati jer ne podnosi da se osjeća kao da je žena iznad njega. Također je vrlo posesivan i ljubomoran što nije mali problem, jer ako mislite da živite s njim budite spremne na to.

Dobra strana je ta što je baš zbog želje da prednjači on uglavnom uspješan u poslu i dobro zarađuje, pa bi bio dobar oslonac svojoj obitelji. Također, svojoj ženi i djeci pružit će pravu zaštitu jer će ljubomorno čuvati svoje najbliže.

strijelac
On je toliko društven i toliko putuje, ne drži ga mjesto i zato on uopće nije tip kome bi porodičan život godio i sa kojim bi se nosio. Oni su zabavni i zanimljivi muškarci, ali ne većinu stvari gledaju avanturistički, pa i na ljubav. S njima nije teško živjeti, ali morate im se prilagoditi.

Ljubomora kod njih ne dolazi u obzir, žele imati svoj prostor, vrijeme za društveni život koji im je od velike važnosti i ženu koja će to bespogovorno prihvatiti. Također, često nemaju osjećaja za druge jer stvari gledaju trenutno, dok im je zanimljivo, tako da bi njegova žena morala biti puna razumijevanja za njihovu vihorni prirodu.

Međutim …

Horoskop nije baš egzaktna nauka zasnovana na empirijskim činjenicama – pa ako je vaš partner baš u nekom od ova tri znaka, a vama je super, ne bi trebalo mnogo da se zabrinete.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €