Magija

RAZVOJ-Ji Djing heksagram 53 Chien Stalni napredak

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vremena su takva da zahtjevaju postupni, prirodni razvoj događaja. Brzi, revolucionarni preokret sada se ne preporuča. Namjerna, polagana kultivirao put do uspjeha i sreće. Samo kroz postupni RAZVOJ odnosa u područjima od vašeg interesa, ostvarujete željeni napredak. Smirenost i sposobnost prilagodbe, u sprezi s jednom dobroćudnomistrajnošću, pomoći će vam u tome.
Sva pitanja vlasti i politike sada traže postupne mjere, iako je takav proces spor i ponekad monoton. Ali upravo postepeni proces u RAZVOJU događaja je ključ do uspjeha. Budite oprezni kada sklapate ortakluku. Ako stječete sljedbenike, nemojte se služiti sredstvima agitacije. Ovo je vrijeme prije za izbore nego za revolucije, vrijeme za unapređenja, a ne uzurpacije. Vođe koje u izvršavanju svojih obveza poštuju poredak sada se mogu uzdignuti na istaknute položaje. Tako se stvara jedan zaista produktivan društveni poredak.
Vaša društvena sredina sada nudi malo u smislu avangarde. Postojeći društveni običaji i tradicionalne vrijednosti su ključ za pokretanje ljudi. Pretenciozne ideje i senzacionalni učinci nemaju vrijednost. RAZVOJU pogoduju jedino društveno prihvatljive akcije koje se ostvaruju kroz suradnju. U svim međuljudskim odnosima dopustite da se stvari prirodno odvijaju.
Imajte na umu da je postupni RAZVOJ u pitanju i kada je riječ o vođenju poslova. Vrijeme nije povoljno za brz profit i lako napredovanje. Ipak, uspjeh dolazi ako iznutra ostanete vjerni svojim vizijama i planovima, a izvana se prolagodite postojećoj poslovnoj politici.
Kada nastojite razaberi mnoge mogućnosti i probleme koje vam donose osobni odnosi, oslonite se na utvrđene društvene običaje. U ovom vremenu je naglašena ideja tradicionalnosti i postupnosti. Prema kineskom tekstu ovog heksagrama, primjer laganog RAZVOJA su zaruke koja uvodi u brak. Suzdržite se od brzopletih i strastvenih poriva i njegujte romantičnu ljubav. Mada biste željeli učiniti velike izmjene u svom životu, vaš put leži u tradicionalnom RAZVOJU događaja. Pokušajte sagledate sebe u tom kontekstu. Jednom kada budete razumjeli sebe i svoje dužnosti, možete ostvariti značajan progres.
Smirenost, moralnost i osjećaj dužnosti daju snagu karakteru i pružaju dobar primjer drugima.
Jedan miran i meditativan pristup, u donjem trigramu GEN, pospješuje meke ali prodorne utjecaje u gornjem trigramu SUN. Bez promjene, hexagram RAZVOJ sugerira da se predmet vašeg pitanja sporo ali sigurno razvija. Da biste stigli do cilja morate stupati vrlo tradicionalnim, uhodanim, i najvjerojatnije sporim putem. Sve to zahtijeva ustrajnost i stabilnu, principijeinu prirodu. Nema prečaca na vašem putu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM