Magija

Retrogradni Jupiter- tranzit koji nas usporava!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Retrogradni Jupiter traži unutarnje zadovoljstvo, on ima potrebu da razvije duhovnost. Teško mu je samo da usvaja činjenice i promatra stvarnost, mora i da je osjeti i internalizira. Osobe s retrogradnim Jupiterom obično nisu pretjerano praktične, njih ne zanima fizička stvarnost, već životna filozofija. Ove osobe se obično osjećaju kao da su odsječene od drugih ili ih obitelj ne prihvaća zbog toga što jesu. Obitelj od njih uvijek traži neki materijalni dokaz da su dobri, vrijedni, obrazovani, mudri, dok oni teže drugim stvarima. Obično ih mogu zanimati teorijski koncepti i kako oni funkcioniraju. Ove osobe posebno moraju biti obazrive s financijama. Osoba ne zna štedjeti ili ne zna kako da rasporedi svoja sredstva, može biti sklona posuđivanju novca drugima ili od drugih, pogotovo ako Jupiter vlada petim poljem ili dvanaestim poljem.

Retrogradni Jupiter nas podsjeća da bi trebalo obratiti pažnju na duhovne stvari, da radimo na sebi, da s više empatije i vjere prilazimo životu. Onim poljima kojima vlada Jupiter u natalnoj karti, su potrebne duboke filozofske i duhovne promjene. U tim poljima težimo da se oslobodimo materijalnih zahtjeva ne bismo li uvidjeli mudrost. Pa tako, ako Jupiter kod Vas vlada sedmim poljem braka, to može biti pokazatelj da Vam je bitno u ovom periodu pronaći vjeru u partnerstvo, ljubav i zajednicu, naći harmoniju i balans kroz optimizam i suradnju s drugima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK