Magija

Retrogradni Jupiter u Strijelcu-pruža vam priliku da napravite veliki korak ka ostvarivanju snova …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jupiter će u ovoj fazi retrogradnog kretanja provesti 120 dana. U astrološkoj simbolici Jupiter simbolizira mudrost, sreću i napredovanje, i kuća kojom vlada iu kojoj se nalazi u natalnom horoskopu determiniše status ovih životnih oblasti.
Kada je u natalnom horoskopu Jupiter direktan on sugerira na aktivne promjene i iznova nove životne prilike, dok njegova retrogradnost ukazuje na nešto usporenije napredovanje, ponovljenu potragu za načinima realizacije, u životnim segmentima koju opisuju kuće vašeg natalnog horoskopa koje se nalaze u zodijačkim znacima Strijelca i ribam +, dok povoljni aspekti ukazuju na potencijalnu podršku pri rješavanju realne pitanja.

Zahvaljujući tokovima koje smo već proživjeli naslućujete da će Jupiterov tranzit donijeti izuzetno brze i nagle razvoje dogadjaja, ali će biti i brzih naglih promjena, sve zajedno ukazuje na brze promjene tokova i na to da ćemo se punom brzinom približiti početku 2023. Zašto se prije toga ne prepustiti kratkom predahu? Retrogradni Jupiter upravo pruža priliku da sve želje i planove ponovo Promotrimo, sagledamo kao jednu funkcionalnu cjelinu prije prebacivanja u punu brzinu.

Retrogradni Jupiter nas ohrabruje na osmotirmo duboko potisnute želje i sagledamo ih iz nešto drugačije perspektive. Ovo je zapravo sjajna prilika da dozvolimo da okolnosti nijansiraju odluke koju smo već počeli odlagati, ili da još jednom procijenimo napredovanje od 08. studenog 2018. do danas, na planu emotivnog i profesionalnog života. Radite li na projektu koji zaista smatrate izuzetno značajnim, da li ga iz ove vremenske točke smatrate i dalje važnim, hrlite li i dalje ka istom cilju? Možete li nešto ipak promijeniti u svom pristupu kako biste konkretnije prigrlili uspjeh, u koji ste već pomalo počeli sumnjate?

Iznad svega Jupiterov tranzit je obećavajući u pitanjima napredovanja u osobnom usavršavanju, dostizanja stanja sreće u životnim područjima koje su naglašene natalnom pozicijom i dispozicijom Jupitera u Vašem osobnom natalnom horoskopu, kao i tranzitnog Jupitera u Vagi. Neočekivana sreća u područjima poslovnih prilika, putovanja, obrazovanja i emotivnih veza. Čemu god da se nadate ovogodišnji tranzit Jupitera kroz zodijački znak Strijelca pruža vam priliku da napravite veliki korak ka ostvarivanju snova.

Ukoliko su vaši ciljevi nerealni, naredna faza direktnog kretanja Jupitera može rezultirati razočarenjima i gubicima. Čak iu slučaju da se krećete pravim cestama u ovoj fazi ćete biti podsjećan koliko je značajno da budete zadovoljni sobom, kao i vještinama koje ste sami razvili i koje težite da razvijate. Retrogradne faze Jupitera (i svaka retrogradnost zapravo sama po sebi) DAVANJEM introspekciju i osvješćivanje unutarnjih čimbenika osobnog razvoja koji je neophodan kako biste se kretali putem ostvarenja osobnih snova i ciljeva, i bili u mogućnosti da ih materijalizira.

Retrogradni Jupiter u natalnom horoskopu ukazuje na teškoće u postizanju benefičnosti u prethodnim inkarnacijama, što nije obavezno pokazatelj zlonamjernosti, ali će kod natusa postojati odredjene lekcije koje zahtijevaju dodatni napor u sadašnjosti kako bi se dostigao taj suštinski impuls benefičnosti, pa i osjećaj sreće i zadovoljstva koji ga neosporno prate.
Retrogradni Jupiter svojom pozicijom i aspektima ukazuje na područja života unutar koji natusu osobine i ponašanje zahtijevaju dodatni razvoj i modifikaciju osobnih osobina. Jupiterova priroda je široka u poimanju i prepuštanju zadovoljstvima, udobnosti i uspostavljanju odnosa koji donose zadovoljstvo drugima.
Zdrava pozicija Jupitera kod natusa ukazuje na stalnu potrebu za rastom i razvojem osobne filozofije i duhovnih perspektiva. Cilj natusa je u slučaju da je Jupiterova pozicija izuzetno čista i benefična velikodušnost, lako uspostavljanje prijateljskih odnosa sa ljudima bez obzira na njihov socijalni ili materijalni status, vjeroispovijest kulturnu ili etničku pozadinu.
Retrogradni Jupiter u natalnom horoskopu je pokazatelj pohlepe i sebičluka, ekstravagancije, ovisnosti i netolerancije, potrebe za dokazivanjem, duhovne stagnacije. Navedeni problemi mogu biti ključni krivci za nedostatak ispunjenja sreće i blagostanja tijekom više inkarnacija.

Jupiterova retrogradnost se javlja svakih 13 mjeseci i traje u prosjeku oko 4 mjeseca, predstavljajući interval duhovne introspekcije i potrebe za unutarnjom refleksijom. Tijekom prethodnog intervala od Oktobra do Siječnja, kada je Jupiter ušao u sjenu retrogradnosti, postojala je aktivnosti osobnog razvoja u oblasti koja je naglašena Jupiterovim tranzitom kroz kuće vašeg natalnog horoskopa i postojeće aspekte u natalnom horoskopu. Jupiterovu retrogradbost je poželjno koristiti tijekom ove faze u cilju razvoja, ovo dodatno vrijeme je neophodno kako bi se kreirale zalihe, i kako bismo potvrdili da je sve u najboljem redu prije nego što nastavimo dalje s realizacijom planova. Ove je svojevrsna test faza prije nego vam se nasmiješi sreća bilo po pitanju nove ljubavne veze ili uvećanja prihoda.
Sa druge strane maleficna aspekti Juputerove retrogradnosti su polepa i ovisnost koji se sada mogu poprilično oteti kontroli, i ukoliko je ovo slučaj tijekom Jupiterovog retrogradnog kretanja imat ćete priliku spoznate problem, dogadjaji mogu izmicati kontroli i jedan pomalo dramatičan događaj može uzdrmati ili osvijestiti neke prisutne razine vašeg samozadovoljstva ili neznanja.
Do trenutka u kojem je Jupiter stacioniran prije direktnog kretanja, trebalo bi da ste već prepoznali i prihvatili sve relevantne uvjete i pripremili se za novu fazu. U trećoj i finalnoj fazi Jupiterove retrogradnosti, kada Jupiter kreće direktnim hodom, pozitivan razvoj vodi vas u smjeru uspjeha i izobilja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM