Retrogradni Merkur u vodenjaku-Oprezni budite i prilikom kupnje nekretnina, automobila i vrednijih stvari …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Retrogradni Merkur u vodenjaku – treba upozoriti na njegovo djelovanje ali i istaknuti njegove pozitivne strane. Razdoblje retrogradnog merkura pristupačan za kupovanje uređaja- tehnički problemi s tehnologijom (auto, mobitel, računalo i sl.), Donosi odlaganje putovanja ili probleme s transportom.
Nemojte potpisivati ​​ugovore a ako baš morate dobro pročitajte da ne bi nešto previdjeli, nemojte započinjati nove aktivnosti ili poslove bez adekvatne pripreme ili bez dovoljno jasnog plana jer bi se inače mogle pojaviti prepreke i neuspjeh. Važne dogovore i poslovne sastanke obavezno provjerite dva puta da ne bi došlo do zabune, kašnjenja. Oprezni budite i prilikom kupnje nekretnina, automobila i vrednijih stvari a isto tako i prilikom transporta vrednijih stvari bilo prilikom njihove kupnje ili premještanja npr. transport zbog selidbe. Nemojte podizati kredit. Problemi s bankomatima i svim vrstama kartica. Ako nešto naručujete ne čudite se ako dođe roba s greškom i naravno kasni dostava. Oprez iu prometu. Pripazite na novčanik i dokumente, češće će Vam se događati da zaboravite gdje ste ih stavili au najgorem slučaju mogli bi ostati bez njih (krađa). Poslovno- ako prihvatite neki novi angažman na dulji vremenski period mogli bi požaliti a ako već idete na novi posao, bolje je da se ograničiti na 1-3mj., Pa da nakon toga odlučiti hoćete li ostati. Nemojte ići kod mehaničara ako baš ne morate a ako morate e onda provjerite je li sve dobro popravljeno. Nemojte davati oglas za nekretninu niti kupovati neku- kod ovakvih stvari obično su u pitanju velika obećanja, ali i očekivanja, za koja se na kraju uspostavi da nisu baš racionalna.
Da ne bi sve bilo tako crno, jer retro merkur nije negativac, ovaj period ima pozitivnih strana a neke su da nam on u život dovodi one ljude s kojima nismo duže vrijeme bili u kontaktu, a želimo ga ponovno uspostaviti. Bavimo se situacijama koje su dio prošlosti- plaćamo zaostale račune, polažemo ispite u školi i na fakultetu koji su nas dugo mučili, čistimo konačno nered u kući- pobacajte nepotrebno i napravite mjesta za novo u svom životu. Možete doći do nekih informacija, obavijesti, vijesti ili potvrda o nečemu što čekate već neko vrijeme. Vratit će Vam se neke pozajmljene stvari tipa refundacije, reklamacije i sl. Isplanirajte nove projekte ali ih ne pokretati. Tijekom ovog razdoblja odlične ideje Vam mogu pasti na pamet! Vrijeme je da se oslobodite mentalnog tereta, usporite svoje kretanje i odmorite se kako bi se mogli fokusirati na prioritetne stvari. Sve one obveze koje ste odlagali sada dovršite, nakon toga ćete moći reorganizirati svoje planove i brže ih ostvariti kada merkur krene izravno!
Razdoblje retrogradnog merkura nam daje mogućnost dubokih uvida u sebe, iskoristite ga!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €