Ribe & Bik- Kako se ribe slaze sa ….. Ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo je obično veoma sretna kombinacija. Sentimentalni partner u znaku Ribe naci ce veliki komfort u simpaticnom Biku. Neptun, vladar Riba, je vislja oktava Venere, koja zauzvrat vlada nad Bikom. Bik je vise praktican, daje prednost cinjenicama i cistom pravcu, dok Riba pripada idealistima i trazi poseban osjećaj za svaku situaciju. Oboje se krecu pravcem harmonije u vezi i obicno su tolerantni i saosecajni. Bik moze pomoci Ribi da dosegne svoje snove i ambicije – da ideje pretvori u realnost. Sa druge strane, Riba nudi neznost, pitomost, velikodusnost i naklonost, koje Bik odobrava iu njima uziva. Partner u znaku Ribe je romantican, mastovit, upecatljiv i flexibilan i to je bas ono za cim Bik prirodno traga. Mada, iskusenje ce za oboje biti veliko, pogotovo kada se radi o hrani i alkoholu. Ako uspiju prihvatiti umjerene tjelesne vježbe i ostale zdrave navike u svoju svakodnevnicu, bice u stanju i da uzivaju u svim zivotnim zadovoljstvima jos puno godina. Ovo dvoje mogu zajedno podrzavati ljepotu, umjetnost, culnost i inace skoro sve fine stvari u životu. Riba se lako nadje pretrpana emocijama, ali moze biti lako vracena u realnost Bikovom trezvenošću. Zauzvrat, Bik ce uz Ribu moci nauciti kako da se prepusti svojim snovima i fantaziji. Postoji opasnost da ohrabruju jedno drugo na predaju senzualnim i luxuznim aktivnostima, sta ih lako moze dovesti do rapidnog povecanja troskova! Ali sve u svemu, ako se oboje nauce samodisciplini, ovaj spoj moze biti divna kombinacija. Bik je zemljani a Ribe su vodeni znak i sanse za zajednicki uspjeh su velike. Kreativnost, materijalni uspjeh i zadovoljstvo su im na dohvatu ako harmoniziraju jedno s drugim. Ali ako je Bik previse upravljacki nastrojen, strog i krut s promjenjivom Ribom, ili ako Riba postane previse nestabilna i nepouzdana, rezultati mogu biti emoionalno pogubni. Partner u znaku Ribe, vladavina ljekovitog Jupitera i nadahnutog Neptuna, moze donijeti inspiraciju i puno maste u zajednicku vezu, dok ce vise prakticni Bik zajednicke snove pokusati i ostvariti. Ako uplove u bračne vode, da osnuju dom i obitelj pod najboljim mogućim uvjetima, mogu biti veoma uspjesni. Generalno su veoma kompatibilni jer Voda i Zemlja su opipljive i realne fizikalne cjeline. Partner u vodenom znaku Ribe je rodjen da povezuje ljude, i ako se udruzi sa partnerom u zemljanom znaku Bika, nema jaci prirodni spoj. Zauzvrat, Bik moze imati racionalnije poglede na svijet i manje odbojnosti prema emocionalnim nedoumicama partnera u znaku Ribe. Bik moze pomoci Ribi stabilizirati svoju senzibilnost. Ali i previse dobrog moze donijeti nesrecu ako oba partnera nisu dovoljno oprezni. Bik se moze umoriti od nestabilnosti Ribe, a Riba ce se osecati neshvaceno i povrijeđeno. Uz ljubav i razumijevanje, ovo je jedna od najkompatibilnijih kombinacija Zodijaka, koja sa sobom potencijalno nosi srecu za mnoge zajednicke godine!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €