Ribe & Devica- Kako se ribe slaze sa ….. Ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Djevica i Ribe cesto dokazuju da se protivnosti privlace. Jako je uobičajeno da Djevica u zivotu osnuje makar jednu značajnu vezu s krotkom Ribom, radilo se o članu obitelji, bliskom prijatelju, poslovnom partneru ili ljubavniku. Djevica je praktičar, a Riba je sanjar … Djevica je sklona da u bračnu luku uplovi kasno u zivotu, dok je Riba poznata po stupanju u brak rano i cak cesto! .Devica naginje ka perfekcionizmu, dok Riba cesto previdi neke detalje. Ipak, oboje su zainteresirani za metodu kako poboljsati svijet iu stanju su dobro funkcioniraju kao tim, sto ovu kombinaciju pravi vrijednu pokusaja. U Zodijaku se Djevica i Ribe nalaze na 180 stupnjeva jedno preko puta drugog. Ovakvi susjedi ipak cesto nadju medjusobne kompatibilnosti iako su astroloski totalno razliciti. Mozda bas zato sto kontrast budi interes, a kontrast između Djevice i Ribe je jako naglašen. U duzim vezama, Djevici ce biti potrebno puno strpljenja i razumijevanja za turobnu i sentimentalnu prirodu Ribe. Posto oboje pripadaju promjenjivim horoskopskim znakovima, njihova motivacija komunicirati bi im trebala pomoći da razumiju jedan drugoga. Ako nauce da prepoznaju raspoloženja jedno drugoga i na njih pozitivno reagiraju, zajedno mogu dostići najvislje potencijale! Magnetska privlačnost izmedju ovo dvoje ne moze biti pobijena. Za Djevicu je ljubav sigurnost i mentalna kompatibilnost, dok vidjeno ocima Ribe, ljubav je dalekosezne i sveobuhvatna emocija. Sentimentalna i “u ljubav zaljubljena” Riba je vrlo intrigantna i umije biti jako fascinirana Devičin analitičkim tezama. Djevica i Riba imaju dosta toga da pruze jedno drugome i jaci su kao tim nego kao individue, ali moraju nauciti da akceptiraju i respektuju njihove prirodne razlikosti, da bi u zajednickom zivotu napravili progres. Zodijacki antagonisti cesto nauce dosta o sebi posmatrajuci partnera s druge strane horoskopskog kruga. Djevica ce imati sansu da vecinu odluka donosi sama i Riba ce ih krotko pratiti dok god ne otkrije neku gresku. Ako se dogodi da Djevica napravi gresku u procjeni, Riba moze postati isto tako kriticna kao sto je to inace tipicno za Djevicu. Riba ima problem s novcem, koji joj obicno klizi kroz prste kao pijesak, zato bi se Djevica trebala pozabaviti financijalnim stvarima u zajedničkom životu. Posto je Djevica zemljani a Riba vodeni horoskopski znak, u stanju su zajedno stvoriti jako plodnu uniju ako zajednicku vezu dobro uravnoteze. Djevica ce u vezu donijeti stabilnost i osjećajnost koje su Ribi potrebne, a Riba ce zauzvrat donijeti radost i značenje u Devičin zivot. Sa obostranim kompatibilnim planetarnim pozicijama i aspektima, ovo moze biti dugotrajna i jako uspješna veza i izvor obostranog spiritualnog napredovanja. Ali, Riba i Djevica nisu preporučljiva kombinacija za poslovne odnose, jer Riba posjeduje takav nacin resavanja problema koji ne dozvoljava predhodne dogovore i komunikaciju s partnerom, sto se Djevici nikako nebi svidjelo, a ni za poslovne aspekte nikako nebi bilo povoljno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €