Ribe i drugi horoskopski znaci-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nad dvanaestim horoskopskim znakom Zodiaka vlada Jupiter (Bog svih bogova), kao i njegov eluzivni brat Neptun (kralj vode). Znak RIBE je promjenljiv (mutirajući), vodeni znak. Osobe rođene u ovom znaku su kreativne i ljubazne, ali mogu biti jako emocionalo povredljive, ovisne o drugima i melanholicne. Ove osobe jednostavno akceptiraju ljude i okolnosti takve kakvi su, nesposobne da im se suprotstave ili ih iskoriste u svoje svrhe, isto tako teze ka tome da strpljivo čekaju da se problemi sami od sebe rese, radje nego da inicijativu za njihovo resavanje uzmu u svoje ruke . Radje se bave problemima drugih ljudi, nego vlastitim.

Razlicite nijanse karakternih tipova ovih osoba dijele se na dvije extreme: 1 – nestabilne RIBE – povučene osobe, s jako istaknutim darom detaljnog zapazanja, koje ponekad radje existir emocionalno nego racionalno, i radje instinktivno nego intelektualno; 2 – intelektualne RIBE – drustvene, aktivne osobe nemirnog duha, impulzivne, veoma zainteresirane za intelektualni razvoj i spremne da se bore za svoje stavove i ostvarivanje svojih snova. I jednom i drugom tipu ovog horoskopskog znaka Jupiter daje radoznalost i dar razumijevanja a Neptun njihovu osjećajnost i spiritualne kvalitete iznosi na vidjelo. Izazov brzine (auto-trke, skijanje, avionski letovi), kao i istrazivanje divljine, lov ili jedrenje, mogu biti vrlo privlačni za ove osobe a njihov gurmanski apetit ih lako moze navesti na konstantnu borbu s kilogramima.

Neptun nestabilnom tipu RIBE stimulira žeđ – za alkoholom, lakim i teskim drogama i generalno svih adiktivnim suptance. Ove RIBE emocionalno reagiraju na sve i to je osobina koja ih lako moze navesti da budu kontrolirani od strane drugih. Jak osecaj ocajanja, za koji familija i prijatelji naizgled nemaju razumijevanja, ovim osobama cesto izaziva osecaj totalne usamljenosti. I nekako, nikada nemaju dovoljno novca da “sastave kraj s krajem”, cak iako im zarada nije nista manja od prosječne. Stidljive RIBE radje bivaju kopija drugih ljudi nego original vlastite ličnosti. Horoskopski znak RIBE spada u dualne znakove, sto znaci da posjeduje i jako dobru i jako losu stranu. Stabilne RIBE su pedantne i dobro organizirane, dok nestabilne teze da postanu aljkave i bezbrizne (sve su to reflekcije njihovih emocionalnih reakcija).

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK