Ribe & Jarac- Kako se ribe slaze sa ….. Ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Riba, mutirajući znak, je generalno voljna prati Jarcevo vrlo spremno i sposobno kardinalno vodjstvo zajednicke veze. Ne da Riba ne ume da nadje svoj vlastiti put u zivotu … vec se radi o tome da Riba radje daje prednost i vodjstvo partneru. Zauzvrat za jarčev zastitu od hladnog i surovog svijeta, partner u znaku Ribe rado kreira svijet fantazije u kojem je Jarac rado vidjen gost. Jarac, zemljani znak Zodijaka, u spoju sa Ribom, vodenim znakom Zodijaka, pokazuje dovoljno potencijala za sigurnu i komfortní materijalnu buducnost. Vodi je potrebna država za osiguranje strukture, dok je Zemlji potrebna Voda da bi bila rodna. Oba partnera u ovoj vezi teze da prikrivaju svoja osecanja, zato je komunikacija veoma vazna za odrzavanje harmonije. Da bi se izbjegli nesporazumi, ovo dvoje bi svakoga dana trebali zakazu vrijeme za duboku međusobnu komunikaciju. U spoju Ribe i Jarca radi se o privlačnosti izmedju dvije totalno suprotne prirode. Jarac je praktičan i stoji objema nogama na zemlji, savjestan je i podozriv, obazriv i opsjednut etikom teskog rada, dok je Riba jako spiritualna i veliki sanjar, uvijek u pokusaju da pomogne onima iz svoje okoline. Jarac i Riba su iskreni i privrzeni jedno drugome, oboje zasnovani na dobrim moralnim gredama. Oni obozavaju jedno drugo: Jarac voli plemenitu prirodu partnera u znaku Ribe, dok se Riba divi jarčev spremnoscu i istrajnosti. Ovo je veza kojoj moze trebati malo duze vremena da se razvije, ali posjeduje potencijal postati vrlo jaka, jer bazira na saradnjiu obostranom ispunjenju svih potreba doticnih partnera. Poteskoce mogu pojaviti ako je Jarac previse prgav za nezna osecanja Ribe – partner u znaku Ribe mora razumjeti da je to Jarceva priroda a ne licni i frontalni napad.Isto tako, Ribi ce smetati Jarceva karakterna crtatvrdoglavosti, ali ce ipak pokusati s razumijevanjem i strpljenjem – Riba voli ugadja Jarcu, pa se taj servis i posveta dobro uklapaju s jarčev potrebom za dobro vodjenim domacinstvom i prezervaciji materijalnog dobra. Ova kombinacija obicno dobro funkcionise i ugrozena je samo ako se u horoskopskim aspektima partnera nalaze ozbiljni konflikti. I dok god uspijevaju otvoreno i regularno da komuniciraju, imaju veliku sansu na dugotrajnu i isplatni vezu. Jarac je podanik Saturna a Ribom upravlja kombinacija Jupiterovog i Neptunovog djelovanja. Saturn je planet posvećenosti, autoriteta i odgovornosti. Etiku i standarde postavlja Jupiter, dok dejstvo Neptuna stvara Ribi interesovanje za popularne medije, snove i iluzije. Ove se tri planete medjusobno upotpunjuju, partneri imaju smisao za suosjećajna pravdu i umeju biti jako posvećeni svom poslu. Najbolji aspekt veze Ribe-Jarac je fenomenalna sloga njihovih temperamenata. Dobra poslovna suradnja je vrlo moguca, uz obostrani respekt i samodisciplinu oba partnera.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €