Magija

Ribe / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ove dvije prirode izgledaju proturječno, ali to je samo na prvi pogled. Hladnoća Jarca nijansirana je ovdje osjetljivošću i prijemčivošću. Ovisno o slučaju, ovakva osoba je ili kruta ispod elastičnog izgleda ili elastična ispod krutog izgleda. Ne ume uvijek izraziti ono što osjeća, ali ima stvarnu velikodušnost i duboku potrebu biti korisna. Također je veliki oportunista i ume, a da se to ne primijeti izvuče svoju korist iz igre i obrani svoje interese.

Često se događa da ovakva sinteza znaka i podznaka formira ličnost koja ume da spoji osjećaje i racionalnost iz čega izvlači korist za svoju intuiciju. Tako stiče intuitivno poznavanje a svoje sposobnosti apstrakcije i logičkog mišljenja koristi da bi formulirala i bolje razumjela ono što je otkrila. U tom izuzetnom slučaju mentalni svijet Ribe – Jarca postaje na izvjestan način odraz stvarnog svijeta, slika koja sazrijeva, koju je inače vrlo teško uočiti iu potpunosti i sa svim detaljima.

Rad u tišini, bez vidljivih pokreta, lagan ali siguran, i konstantni preobražaj individualnih kvaliteta, zahvaljujući dubokoj sposobnosti da shvati životnu realnost: to su neke osnovne karakteristike ove kombinacije. Proizlazi da takva ličnost uspijeva usmjeri svoju aktivnost ka praktičnim ciljevima, a da bi ovo postigla, koristi profinjena oružja, koja izmiču drugima. U osnovi je riječ o spokojnoj prirodi i nimalo agresivnoj. Mora se reći i to da je mnogo osjetljivija nego što se drugima može učiniti …

– Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoje osjećaje i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrijednostima. Imate teškoća u uspostavljanju ravnoteže između svojih proturječnih težnji: iluzije i okrutne jasnoće, nezainteresiranosti, i nježnosti, intuicije i racionalizacije. Ipak, čini se da uvijek držite situaciju pod svojom kontrolom, bez obzira što stvarno osjećate.

Veoma Vam polazi za rukom da postignete da drugi rade ono što želite. Koristite ljude iu pozitivnom iu negativnom smislu i osjećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora. Vrlo rano stičete smisao za odgovornost i zahvaljujući svom podznaku, najrazumniji ste i najzreliji od ostalih Riba, ali zato bolje upadate u depresije – razvedrite se! U ranoj mladosti možete biti osjetljivog zdravlja, ali se s godinama situacija poboljšava zahvaljujući pomoći Saturna. Zahvaljujući njemu i isto tako lijepo starite, tako da ćete kasnije djelovati mlađe nego što stvarno jest.

Imate neutoljivu, gotovo djetinjastu potrebu za emocijama, ali također i stalni strah da to netko ne zloupotrebi. Partnerski odnosi su Vam vrlo važni i igraju značajnu ulogu u Vašem životu. Od uspjeha ili neuspjeha sentimentalnog života zavisiće i Vaš razvoj. Često shvaćate da ste neshvaćeni jer zapravo sakrivate sopstvenu žeđ za pažnjom i nježnošću. Ukoliko Vam pođe za rukom da uspostavite duhovni sklad, moći ćete i svoje ambicije podredite samo jednom cilju. U tome će Vam dosta pomoći Vaš najbolji saveznik: Vrijeme …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK