Magija

Ribe / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je kombinacija koja izražava određenu svijest o svojim snagama, mada to često biva uzrok unutarnjih konflikata. Ovo proizlazi iz činjenice što čas prevladavaju osobine Lava, usmjerene ka osobnoj afirmaciji i dokazivanju vlastitog “Ja”, čas crte koje naginju osjećajnosti i spiritualnosti Riba.

Ali kada se istovremeno “Ja” potvrđuje i rasipa, vrlo često imamo posla sa potvrđenim rasulom. Tako se Ribe – Lav traže i hoće da se nametnu. One druge zanimaju zato što su složene i vrlo rado saopštavaju stanja svoje duše. Kada ne mogu afirmišu sebe kao cjelovitu ličnost, kad ne mogu pružiti cjelovitu sliku sebe, one pokušavaju u očima drugih da valorizuju različite težnje koje su u njima i sa izvjesnim ponosom smatraju da imaju drugačiju psihološku građu od običnih smrtnika.

Ta stalna želja da se pokažu, da blistaju iznad svojih mogućnosti, ta stalna briga da drugi misle o njima, dovodi ih dotle da svoj društveni život stavljaju u povlašten položaj i da tako upadaju u zablude. Ali, često takve osobe uspijevaju i da izraze najbolji dio sebe, stavljajući se u službu nekog humanog, spiritualnog, osjećajnog ideala ili posvećujući sebe bližnjima – na taj način uspijevaju ujedine osobine oba ova znaka.

U tom slučaju one pokreću ideje svoga vremena, kristaliziraju ih i oživljavaju. Ako mogu dati neki smisao svom životu, one su zadovoljne i ako su korisne u nekoj stvari, imaju dojam da su uspjele u životu. U ljubavi, idealiziraju svog partnera, sanjaju o velikoj, vječnoj i jedinstvenoj ljubavi. Vrlo su široke ruke, troše ne brojeći novac, znaju cijeniti luksuz i obilje. Ove Ribe sanjaju o svijetu u kojem bi sve bilo savršeno …

– Kome god tipu da pripadate, može se reći da se Ascendent u Lavu (koji ističe osjećaj samosvijesti), prilično loše slaže sa Vašim osnovnim znakom Riba koji vlastitu osobnost osjeća sasvim drugačije. Ovaj podznak koji zrači daje Vam pozu i sigurnost, ali to samo tako izgleda izvana. Dakle, ponekad ćete željeti biti u središtu događaja, a drugi put ćete se povlačiti u pozadinu. Ta kombinacija može biti dobra nađete li neki cilj, neki javni interes kome se možete posvetiti i predati dušom i tijelom, dajući svojoj osobnosti istodobno veće značenje.

Lav Vam daje čežnju za svjetlima pozornice, po prirodi imate u sebi dramskog žara, i na “pozornici i pred publikom” ste u svom elementu. Poslije prvog susreta s Vama ljudi su impresionirani Vašim dubokim osjećajima. Vrlo ste izbirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtijevate puno, mašta Vam je bogata ali ono što želite nije uvijek realno. Izbjegavajte da svoje želje smatrate stvarnošću, da imate iluzije o sebi ali io drugima.

Uvijek ste u potrazi za čvrstim osloncima, romantični ste i idealista, pa ipak, ako niste savladali lekciju iz velikodušnosti, možete biti tvrdoglavi i nedisciplinirani. Po prirodi egocentrični i ponosni, umijete da se plasirate, društveni ste, esteta, jednom riječju kreativac. Vaše ponašanje može varirati od pretjerane eksponiranosti do suzdržanosti, tako da Vaša okolina nikad ne zna s kim ima posla …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK