Ribe-Mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

posao

Na poslu se situacija postupno komplicira. Saturn, koji duže vrijeme dominira vašim poljem poslovnih aktivnosti, sprema se za okret, što znači da u stvarnom životu donosi konfuziju i najavljuje neizvjesnu situaciju. Njemu će se vrlo brzo pridružiti i Mars koji pojačava i ubrzava loše uplive pa će se veliki broj pripadnika znaka mimo svoje volje naći na poslovnoj prekretnici. Mogući su gubici posla, zbog raznih restriktivnih mjera i smanjenja viška zaposlenih, ili zbog nove sistematizacije i drugih organizacijskih promjena. Oni koji imaju privatan posao mogli bi se sučeliti s gubicima i financijskim problemima koji će presudno utjecati na nastupajući period u smislu ozbiljnih rezova na poslu ili čak gašenja posla. Jupiter, vladar znaka u polju koje se povezuje s partnerskim odnosima u poslovnom smislu daje mogućnost spajanja s nekom jačom tvrtkom ili s nekim tko je povezan s inozemstvom. Pripremite se za razne poslovne “turbulencije”.

ljubav

Iako početak ovog razdoblja ne nagovještava burna događanja na ljubavnom planu, takva situacija neće još dugo potrajati. Ustaljenu monotoniju remeti Merkurov ulazak u znak Djevice, 31. srpnja, a dodatno uzbuđenje donijet će 5. kolovoza i Venera u polju partnerstva. U tom periodu moglo bi doći do potpunog preuređenja odnosa. Sve vrste veza, bilo da su kratkotrajne, duge ili bračne, bit će na na nekoj vrsti testa u narednim tjednima. Stelijum, koji u znaku Djevice formiraju Merkur, Venera i Jupiter, unijet će suštinske kvalitativne promjene vašeg odnosa s partnerom na duže staze. Veze i brakovi koji su već duže u krizi okončat se u ovom razdoblju. Slobodni pripadnici znaka imaće proširen izbor, što nekad i nije prednost jer će teže izabrati pravu osobu, pa je neophodno da osim emocija i srca, prilikom izbora uključe i razum.

Zdravlje

Mogući kardiovaskularni problemi, povišen tlak ili srčana aritmija. Pazite na prehranu, izbjegavajte stresne situacije, manje se nervirajte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €