Magija

Ribe-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ljubav

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku, došlo je vrijeme da se više posvetite svojim ljubavnim relacijama, da neke stvari u ponašanju i pristupu partneru promijenite i postavite se odgovornije prema njemu. Svjesni ste da neke stvari kod vas dvoje škripe već izvjesno vrijeme i sada ćete pokušavati ovaj segment sredite, da se usmjerite na komunikaciju s voljenom osobom i riješite nakupljene probleme. Odbacite ustaljene obrasce ponašanja, sada su u vašoj vezi potrebne promjene, noviteti, ljubav i povezanost na jedan potpuno drugačiji način. Shvatili ste da ste u nekim situacijama griješili i sada to imate namjeru ispraviti. Da se razumijemo – ovo će povremeno biti dosta težak zadatak, ali ako budete istinski voljni se prilagođavate, drugi dio mjeseca će donijeti bolje situacije i veću povezanost s dragim vam bićem. Mnogima od vas je bitno definirati svoju vezu i pokrenuti neke ozbiljnije teme o budućnosti, za što sada postoje velike šanse. Ukoliko ste jedan od slobodnih pripadnika znaka, stoje vam mogućnosti za flertovanja preko posla ili poznanstva preko društvenih mreža i prijatelja. No, sve će ovo biti prilično neozbiljno i više će vam služiti da prekraćuje vrijeme, a nećete imati posebnu potrebu da se u ovakav tip priča zaista i upustite. Čekajte drugi dio lipnja i ulazak Venere i Sunca u vaš polje ljubavi!

posao

U ovaj mjesec ulazite pomalo opterećeni statičnošću i neizvjesnošću koja vlada u poslovnom segmentu. Naročito vas “boli” financijski segment, gdje nikako ne uspijevate se u potpunosti oporaviti i stanete na “čvrsto tlo”. Neće ovaj mjesec biti toliko loš što se novčanog dijela tiče, ali ćete morati ljudski zapnete da biste ostvarili pozitivan saldo. Smetaće vam povremeno nekorektan i pritiskajući odnos šefova prema vama, ali ovo možete izmijeniti ako “skratite jezik” i pokazati spremnost da se prilagodite nekim novinama koje se uvode s njihove strane. Stoji da imate mogućnost stvoriti dosta korektne nove poslovne dogovore, mada ćete prave rezultate od njih vidjeti tek pred kraj lipnja mjeseca. Ribama su jako dobro postavljeni povremeni i dodatni poslovi, što vam može pomoći u oporavljanju vaših financija. Također, nezaposleni sada imaju priliku nađu adekvatno, mada privremeno zaposlenje. Neki od vas će dobiti šansu za poslovno usavršavanje ili veće mogućnosti za kraća poslovna putovanja.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije najstabilniji tijekom ovog mjeseca. Starija populacija će imati porast kroničnih tegoba, dok bi generalno trebali obratiti mnogo više pozornosti na prehranu, odmaranje i povremeno bavljenje nekom blažom fizičkom aktivnosti. Stoje napetost i stres.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK