Ribe-Mjesečni horoskop za listopad 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Mlad Mjesec u vašem polju promjena početkom listopada nagovještava da biste I vi I partner trebali uvesti značajne promjene da biste unaprijedili vaš odnos. Naime, evidentno je da je protekli period, koji je bio dosta kompliciran, itekako ostavio traga na vašim bitnim emotivnim relacijama. Dobro je da ste oboje svjesni da je komunikacija I usklađenost vaš osnovni problem I da je neophodno da se u ovom segmentu sredite I stabilizujete. Sada zaista I imate prilike za tako nešto, a čini mi se da će druga dekada listopada u suštini I označiti taj preokret I okretanje u većoj mjeri jedno prema drugom. Treća dekada pripadnicima vašeg znaka već donosi mnogo bolju komunikaciju, porast ljubavi I strasti I jaču povezanost s voljenom osobom. Samo jedan savjet za vas – ne može jedna osoba napraviti problem, kao što ga ne može samo jedna riješiti. Oboje snosite svoj dio krivnje za trenutnu situaciju, pa je neophodno da oboje I sudjelujete u procesu “izlječenja”. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, nove emotivne priče I počeci su pred vama. Mlad Mjesec (ova planeta vlada vašim poljem ljubavi) I to u polju strasti, promjena – donijet će Ribama početak jedne neobično strasne I uzbudljive veze. Ova osoba će znati na pravi način da vam priđe I “podvuče vam se pod kožu”, pa nije ni čudo što ćete jako brzo već biti na sedmom nebu. Najjači predispozicije za početak ovih zanimljivih dešavanja su tijekom druge dekade listopada.

posao

Proces promjena u poslovnom segmentu, koji je značajnije započeo tijekom rujna mjeseca (mada na prilično turbulentan I vama osobno neugodan I težak način) nastavlja se I tijekom listopada, ali u potpuno drugačijoj atmosferi. Komunikacija sa suradnicima, kolegama, nadređenima, koja je bila vaš kamen spoticanja, sada je mnogo stabilnija I lako je dogovoriti se s drugima, naći kompromis I zajednički jezik. Vladar vašeg polja posla, Mars, u odličnoj je poziciji na vaš znak, I na mjestu svoje egzaltacije, što će Ribama donijeti jake mogućnosti za napredovanje, ali I učvršćivanje postojećih poslovnih pozicija. Druga dekada mjeseca može vam donijeti prolaznu nervozu I neke papiroloski probleme, au ovom periodu obratite pažnju I na nove dogovore, kao I na to da ne napravite veće propuste u radu. Od početka treće dekade otvara se prostor za napredovanje I promjenu pozicije na bolje, ali I za financijski “bum”.

Zdravlje

Planetarna podrška na vaš znak stoji, tako da je sigurno da ćete u zdravstvenom segmentu osjetiti veliko olakšanje I prevazilaženje tegoba koje vas prate mjesecima unatrag. Ipak, još uvijek nije vrijeme za opuštanje – vodite računa o imunitetu, koji je I na dalje prilično slab.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €