Ribe-Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ako ste slobodni …. vjerojatno muku mučite. Vaša podsvijest je opterećena Marsom sve do kraja druge dekade prosinca – milijun pitanja vrti vam se u glavi, a ni na jedno nemate odgovor. Opet, vaš polje prijatelja, izlazaka, društvenih mreža je dosta dobro aktiviriati možete u tom segmentu eventualno potražiti nešto za sebe. No, problem imaju one Ribe koje su vezane za prošlost. Bivši emotivni partner im ne izlazi iz glave i evidentno je da u ovom momentu ne možete (a ni ne želite) da se maknete i krenete dalje. Tijekom druge dekade mjeseca očekujte da će se baš ta prošlost mnogo više aktivirati. Mogućnosti za tajne kontakte i susrete su također naglašene. Ipak, tek ulaskom Marsa u vaš znak 19-og prosinca, kao da ćete dobiti dovoljno snage i energije da jasno i glasno reći što želite, ali i da u velikoj mjeri raščistite sa svojim nesigurnostima i problemima. Čak iako imate emotivnog partnera – vaš nezadovoljstvo je više nego naglašeno. Komunikacija s voljenom osobom je čas korektna, čas nikakva, vi nekako pokušavate balansirate, u isto vrijeme optužujući partnera da se ne trudi ni malo. Da li je to istina ili ne, to je već pitanje, ali to je vaš doživljaj realnosti. U suštini, ako ne pronađete zajednički jezik, ovaj mjesec može biti dosta naporan za vaš emotivne relacije.

posao

Jasno vam je gdje su vaše “slabe točke” kada je poslovni segment u pitanju i Trudićemo se da ih ispravite, što će rezultirati velikim pomacima u trećoj dekadi prosinca. Umijete u ovom razdoblju prepoznati prave prilike, odvojiti bitno od nebitnog, oslonite se na svoju intuiciju, jer vas ona nepogrešivo vodi ka pravim stvarima i potezima. Možda je za realizaciju nekih poslova potrebno vrijeme, ali ste vi dovoljno strpljivi i spremni pričekati svoj trenutak. Pozitivne promjene u ovom mjesecu počinju zaživljavaju i budite sigurni da ćete krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni. Naročito ćete se obradovati jačim financijskim priljevima, koji će vam pomoći da stanete na kraj nekim dugovanjima koje već izvjesno vrijeme vučete. Odnos s kolegama će biti malo naporan za vas, jer povremeno nećete osjećati podršku s njihove strane. I to će se popraviti u drugom dijelu mjeseca.

Zdravlje

Generalno, zdravstvena situacija nije loša. Ipak, u prvom dijelu mjeseca ćete se često osjećati kao iscijeđeni iu tom periodu možete imati i pad imuniteta. Ojačajte svoju krvnu sliku, potrudite se naći dovoljno vremena za sebe, za odmor, relaksaciju i dobar san.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €