Ribe-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: Venera je tijekom ovog mjeseca u kvadratnom aspektu na vaš znak, pa ćete vjerojatno mnogo više željeti i očekivati ​​nego što ćete dobiti. U dužim emotivnim vezama i brakovima vi i partner ćete pokušavati se uskladite, manje više uspješno. U prvoj dekadi mjeseca biste trebali malo više povesti računa u komunikaciji sa voljenom osobom jer je lako povredljiva, i može vam neke riječi uzeti za zlo. Polovicom mjeseca imate mogućnosti za neki prolazan flert i avanturu. Prije nego što se upustite u nešto ovog tipa, razmislite da li vrijedi riskirati odnos u kojem ste zarad nečega za što ste svjesni da ne može trajati. U posljednjoj dekadi siječnja bit ćete skloni posao i svoje obveze stavite ispred voljene osobe i moguće je da ćete tada imati manje vremena jedno za drugo. ipak, tijekom cijelog siječnja se vidi da ćete vas dvoje pokušavati zajedničke trenutke ispunite ljubavlju i pažnjom. Šteta je samo što tih trenutaka neće biti više … Ako ste slobodni, nekako su vam mnogo bolje postavljeni prijatelji, izlasci i druženja nego mogućnost ulaska u neki trajniji odnos. Možete početkom mjeseca misliti da ste našli baš onog nekog ko zavređuje vašu pažnju, ali se nekako nećete usuglasiti što se komunikacije i dogovora tiče, a moguće je i da će ta osoba na izvjesno vrijeme boraviti nešto dalje od vas. Sve će ostati na povremenim razgovorima i čekati neki bolji trenutak za vas dvoje. Polovicom siječnja možete upasti u iskušenje kratkotrajne aferice preko poslovnih okolnosti, ali odmah napominjem da je ovo malo vjerojatno da može biti trajno. Više mi izgleda kao vaš pokušaj da se malo “dignete”. Sam kraj mjeseca popravit stvari na ljubavnom planu.

Posao: Do ​​polovice mjeseca otprilike još i kako tako – red uspona, red padova … ali od polovice siječnja Ribe neka se spreme za znatniji poslovni oporavak. U prvih desetak dana prvenstveno vodite računa u kakve poslove ulažete novac, jer bez istog možete vrlo lako ostati. Bolje radite ono što je provereno, ili razrađujte postojeće poslove. U drugom dijelu mjeseca trigon Venere i Urana koji spaja vaša poslovna polja otvorit Ribama u istoj mjeri i poslove i financijske priljeve. Ovaj momenat pojedinima može donijeti i brzo napredovanje ili veliku podršku od nadređenih. Oni koji se bave privatnim biznisom pomalo će “kaskati” što se izvršenja nekih obveza tiče, pa ne preuzimajte na sebe više nego što možete odraditi. Tijekom siječnja pun Mjesec je u polju svakodnevnih poslovnih obveza i odgovornosti, s jednim napornijim razdobljem ste pri kraju i zato ne žalite truda završiti sve zaostatke. Oni koji se bave uredskim poslovima, neka srede dokumentaciju i arhivu, jer kraj siječnja ili sam početak veljače može donijeti na vaša vrata inspekciju.

Zdravlje: Pun Mjesec u vašem polju zdravlja i vladar koji ide retrogradnim hodom signal su za Ribe da je potrebno promijeniti svoje svakodnevne navike i više se posvete očuvanju svog organizma. Ne konzumirajte previše začinjenu i premasnu hranu i vodite računa da se ne povrijedite na poslu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €