Ribe-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Dosta vam je više usamljenosti, prebiranja po uspomenama I statičnosti. Želite promijeniti nešto u svom emotivnom životu I zato nije ni čudo što će se mnoge slobodne Ribe u ovom mjesecu jako društveno aktivirati. Dok će se neki od vas okrenuti prijateljima, izlascima, zabavnim događajima s prijateljima, drugi će početi ostvaruju jače kontakte s onima s kojima su poslovno povezani. Moguće je da u ovom razdoblju konačno prihvatite I ponudu za izlazak od strane kolege koji se već neko vrijeme vrti oko vas, pokušavajući vas animira I osvoji. Oni koji čeznu za nekim bivšim emotivnim partnerima, neka obrate pažnju na drugu dekadu studenog, kada postoji velika šansa za obnovom kontakta, čak I za susretom s vašom bivšom ljubavlju. U kojem će pravcu to ići na dalje, potpuno je otvoreno, I uglavnom će ovisiti o predispozicija u vašim osobnim natalnim kartama. Sa emotivnim I bračnim partnerom tijekom studenog ćete imati promjenljiv odnos. S jedne strane – vidi se da ste dosta povezani I da je ovaj odnos maltene na neraskidiv, dok s druge – nikako ne uspijevate se uklopite po pitanju nekih sitnica, što vas oboje jako iritira I čini da povremeno dolazi do rasprava ili do distanciranja. Neophodno je da oboje pokrenuti process promjena, da otvoreno kažete što je ono što vam smeta I da zajedničkim snagama pokušate uspostavite sklad kojem toliko težite.

posao

Prvo lijepe vijesti nezaposlenima – drugi dio studenog donijet će toliko željenu priliku pronaći nešto adekvatno za sebe. Ponuda će se neočekivano otvoriti, a iako “vuče” na neki privremen angažman – prihvatite, jer se ovaj posao kroz vrijeme može pokazati kao stabilan I trajan. Oni koji već rade u poslu su preko glave I vrlo često će se pitati je li moguće da moraju biti u toj mjeri zatrpani obvezama. Tako to ispada kada ste radnik na koga se svi mogu osloniti – zato šutite I gurajte svoje obveze ustrajno I beskompromisno, kao I do sada. One promjene koje želite pokrenuti sada funkcioniraju dosta sporo – neke pomake ćete uspjeti napraviti tijekom druge dekade, ali to neće biti u potpunosti ono što priželjkujete. Doduše, neki od vas mogu imati manje napredovanje ili unapređenje, I to tijekom prve dekade, ali će to biti više “kozmetički” nego što će zaista popraviti vašu poziciju. Što se financijskog segmenta tiče – on je bolji nego inače. Potrudite se da se ne zadužujete previše, jer će vam to “izaći na nos” vrlo brzo.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će biti bolja nego u prethodnom razdoblju, ali vi ste još daleko od toga da možete opustiti. Ipak, uglavnom će vas spopadati neka sitnija problematika, s kojom ćete relativno lako izlaziti na kraj.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD