Ribe-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

I sami ste svjesni da vaši partnerski odnosi već duže vrijeme klackaju i da su u potpuno promjenljivoj fazi. Ni vi ni partner niste u najsjajnijem raspoloženju, ali ćete osobno vi krenuti s dizanjem u prvoj dekadi svibnja. Naime, mlad Mjesec u polju pokreta i komunikacije, kao i izravno kretanje vladara vašeg znaka, Jupitera u polju partnerskih odnosa donijet će vam potrebnu energiju i aktivnost tijekom ovog mjeseca. Krenućete junački u ponovno i potpuno osvajanje vašeg dragog bića. Ne kažem da imate neke lagane momente pred sobom, ali će rezultati svog vašeg truda biti i više nego izvjesni, ali će postati očigledni tek u trećoj dekadi svibnja, kada se ljubav, mir i stabilnost na velika vrata vraćaju kod vas. Prema tome, drage Ribe, postavite si cilj – vratiti zajedništvo i ljubav u vaš odnos – ne odustajte i računajte na uspjeh! Ukoliko ste sami, možda ćete biti u nekoj vrsti statičnosti i dubioze u prvoj dekadi ovog mjeseca. Već nakon toga, dolazi do velikih promjena, vi ćete biti u pokretu i spremni za nova poznanstva, koja će se nekako sama od sebe otvarati pred vama. Spuštamo zavjesu na jednom problematičnom prethodnom periodu i otvaramo nove puteve ka ljubavi, ka radosti i nekim lijepim momentima. Možda je prava osoba baš tu negdje oko vas, u vašoj okolici. Stvari će se iskristalizirati u posljednoj dekadi mjeseca.

posao

Vladar polja posla i novca tijekom cijelog mjeseca će ići retrogradnim hodom, pa je potrebno da se posvetite postojećim poslovima i da tu vidite i sagledate šta je ono što možete ispraviti i na taj način unaprijediti svoje poslovanje. Situacije će krenuti nekim bržim, ali i lakšim tijekom od kraja prve dekade svibnja. Tada su mogući novi kontakti, novi dogovori i imat ćete osjećaj da ponovno stajete na svoje noge. Pojedinima stoji veći broj poslovnih putovanja na kojima će moći ostvariti značajnije rezultate. Ono što je potrebno jest da obratite pažnju na svaki segment dogovora, da ne brzate, jer nemojte zaboraviti – planeta dogovora Merkur ima nešto lošiju poziciju, pa su pogreške i propusti itekako mogući. Financijskim segmentom nećete biti zadovoljni u potpunosti, a i troškovi će biti povećani i dalje. No, ako budete funkcionirali strpljivo i rješavali probleme jedan po jedan, ne sumnjam da ćete se radovati konačnim rezultatima ovog mjeseca!

Zdravlje

Vi osobno ćete početi da se osjećate mnogo bolje već krajem prve dekade svibnja. Vladar polja zdravlja u znaku Bika govori o tome da su neki procesi u tijelu usporeni, da je metabolizam loš i da je potrebno obratiti pozornost na način prehrane, ali i na rekreaciju. Ne budite lijeni, vrijeme je da se aktivirate!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €