Ribe & rak- Kako se ribe slaze sa ….. Ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pri susretu Ribe i Raka, strastveni zagrljaj je u stanju da kreira spektakularno i vrtlog emocionalnih snaga. Privlacnost je direktna i neposredna. Ovaj spoj je napravljen u raju, jer ovo dvoje su kao stvoreni jedno za drugo. Oboje pripadaju vodenim znacima Zodijaka iu svijetu osjećanja i emocija se osjecaju kod kuce. Instinktivno osecaju jedan za drugoga, uz pomoc osjetljive, intuitivne konekcije koja moze biti skoro telepatski-psihicka u svom intenzitetu. Ovo je jedna od onih kombinacija za koje se već u startu moze reci da su “one prave”. Sentimentalna kombinacija ova dva znaka daje dobru osnovu za idealan brak. Iako ce naravno oboje imati svoje dobre i lose momente, bice u stanju da se brzo pomire, da oproste i zaborave sve svadje i neugodnosti. Svadje su im frekventne i obicnop se zavrsavaju blaženstva pomirenja. Oboje postuju dom, imanje i prijatelje, i na tim poljima ce se zajednički zalagati da postignu sve obveze. Horoskopski znak Ribe je promjenjiv znak Zodijaka, sto donosi sposobnost prilagođavanja Rakovim promjenjivim raspoloženjima. Rakje zainteresiran za materijalni komfort i bogati dom, i ponekad mu fali razumijevanja za bezazlenost ponasanja partnera Ribe. Njihovi ciljevi mogu biti veoma razliciti ako se radi o životnim nadahnuća. Ako uspiju prepoznati, razumjeti i prevazici te medjusobne razlike, nista im vise nece lezati na putu ka zajednickoj sreci. Rak je jedan od kardinalnih znakova Zodijaka i njegova potreba da predvodi naci ce korisno mjesto u ovoj kombinaciji, sto se posla i financija tice. Upozorenje: Ribe vole trose novac, dakle Rak ce se morati naviknuti na povremeni financijalni tornado … Mada, posto je Rak poznat kao prirodno stedljiv, ovo moze biti problem. Voda i voda, emocija i emocija, intuicija i intuicija – priroda ove planetarne kombinacije nudi utopisku vezu, zapljusnuti emocionalnim intrigama i bozanstvenom povezanoscu. Ipak, Rak mora paziti da ne ograničava rasplivanu Ribu, jer Ribu gusi to kada se od nje previse ocekuje i zahtjeva. Oboje su veliki romanticari, imaju potrebu da vole i budu voljeni i obicno medjusobno mogu komunicirati bez reci i facialnih izraza. Ipak, bez ravnoteže utjecaja planeta u njihovim sazveždja, ovaj par se moze izgubiti u oceanima emocija i udaviti u morima drame koju zajedno znaju za sebe da kreiraju. Problem nastaje kada ne primjećujući i postanu ovisni o intenzivnim osecanjima i extremnim emocijama “biti voljeni voljeti”. Ako se umeju zadovoljiti sa svakidašnjice i jednostavnim zajednickim zivotom, izbjeći ćete potrebu za kreiranje svadja i pomirenja kao dokaza za međusobnu ljubav. Ova kombinacija moze biti jedna od najboljih, najprirodnijih kombinacija Zodijaka, ali isto tako moze postati previse emocionalna i iracionalna da bi uspela na duze staze. Ipak, rado je uzimana kao primjer u svim oblicima medjunarodnih odnosa i vazi za perfektni spoj dva horoskopska znaka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €