Ribe & Vaga- Kako se ribe slaze sa ….. Ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovdje se radi o neobičnoj kombinaciji, mada fizicka privlacnost izmedju ovo dvoje moze biti itekako intenzivna. Zrak i Voda se ne mesaju tako lako, ali slučaj u kojem se to dogodi, posjeduje posebne kvalitete. Ribe su sklone paranoji i samosazaljenju, vjerovanju da netko negdje misli lose o njima. Sazaljenje prema jednoj takvoj osobi u znaku Ribe moze biti aktivator za ovu vezu, jer Vaga ce zeleti da pokusa da razvedri zabrinutu Ribu i skrene joj paznju na vedrije strane zivota. Vaga podrzava i razumije romantičnu i osjetljivu licnost Ribe, uz cije komplimente i divljenje se oseca kao najfamozniji osoba na svijetu. Partner u znaku Ribe ce biti zadovoljan exkluzivnim prisustvom Vage, mada ce drustvene afere Vage vjerojatno izazvati izljeve ljubomore i disharmoniju u njihovom intimnom životu. Vaga se moze sloziti sa mnogim razlicitim ljudima i karakterima, ali Riba je prilicno diskriminantna i to je uzrok njihovih medjusonbnih nesuglasica. Nista ne unesrecuje Vagu vise nego natmurena, zlovoljna i čangrizavi Riba. Sexualno, Riba je zanosna i voljna zadovoljiti partnera, posjeduju delikatnu ljepotu ili su omotani misterijom, zahvaljujuci elementu Voda i utjecaju misterioznog Neptuna i ljekovitog Jupitera. Vaga voli glumiti i da se pretvara, dok Riba stvarno oseca stvari koje ispoljava i na temelju toga Vaga misli da Riba zivot shvata preozbiljno, kada je smore njene poznate duboke depresije. Ako Vaga pokusa da konfrontuje Ribu s tim misljenjem, podleze opasnosti da izazove neurotična temperamentnu exploziju Ribe. Riba ume biti tajnovita i povučena, i ako Vaga analizira svaki pokter svog partnera, izazvat kod Ribe jos vece povlacenje. Oboje visoko cijene umjetnost i ljepotu i to je ono sto zajednicki gaje u njihovoj vezi i zajedničkom životu. Isto tako, oboje posjeduju sakrivene strane karaktera i uzivaju u svojim privatnim svjetovima. Ipak, u vanjskom svijetu, ti zakoni se mijenjaju. Gdje Vaga voli diskutirati, da se bori i prepucava, Riba ostaje tajnovita i izlaze potrebu za samocom. Riba voli preuzme vodeću ulogu u zajednickoj postelji, pa bi Vaga trebala kontrolirati svoje prevelike zahtjeve i tuzbe. Ribi su veoma poznate i bliske Vagine zelje i potrebe i dace sve od sebe da ih zadovolji, ali svaka pogresna i gruba rec sa Vaginih usana moze povrijediti ponos Ribe, caj do mjere gubljenja interesa za zajednicki sexualni akt. Vaga je kardinalni znak i voli voditi, dok je Riba mutirajući (promjenljiv) znak i rado radi u pozadini. Gdje je Vaga vodic, Riba je pratioc, ali prilagodljive Ribe ne zele biti natjerane na pratnju! Ribe je inace opstepoznata za izabiranje pogresnog partnera za zivot. Ako se Vaga i Ribe ne slazu, njihova medjusobna privlacnost se moze lako potrositi ili jednostavno ispariti. Striktni poslovni odnosi mogli bi funkcionirati izmedju ovo dvoje, ako Riba koristi svoje ideje i umjetničke aspekte, dok se Vaga brine oko marketinga i menadžmenta – ova sema moze doprinijeti stvaranju jakih i dobrh poslovnih odnosa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €