Magija

Ribe / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ličnost rođena u ovoj kombinaciji djeluje uvijek pod utjecajem svoje senzibilnosti i taj stav je često sprečava da u potpunosti iskoristi sve svoje snage. Sukob koji se rađa iz težnje ka ravnoteži i harmoniji kako u samoj sebi tako iu svijetu oko sebe vodi je ka olakom trošenju najboljih snaga svoga bića, u beskorisnoj bici na dva fronta, sto joj često stvara neizbježnu nesposobnost da se prilagodi stvarnosti.

Difuzna ličnost, podložna utjecajima, puštena na pašu razuzdanih osjećaje, emotivna, sva u ključanju, često vodi Ribe – Vagu da se potpuno izgubi u drugome, da se daje bez uvjeta i da traži ludu, apsolutnu, totalnu, raznovrsnu, grandioznu i rušilački ljubav . Nesklona mržnji, nije zlopamtilo, u stanju je da voli strasno čak i nekoga tko joj nanosi bol. Obično je neodlučnog karaktera, suviše na raspolaganju svojoj okolini, suviše izložena utjecajima da bi mogla da se afirmira zaista kao pojedinac.

Događa se čak da pateći od psihološke ranjivosti ona nema dovoljno samopouzdanja i ne usuđuje se da se izrazi iz straha da ne “bubne” neku glupost. Tim prije što joj je ponekad teško da ima svoje sasvim osobno mišljenje o svijetu, o ljudima i događajima. Ove mane mogu, zauzvrat, da imaju i jednu pozitivnu stranu: pošto je otvorena, raspoloživa, prihvaća misšjenje drugih, Ribe – Vaga, uglavnom vrlo društveno biće, ima šansu da svoju ravnotežu pronađe u prilagodljivosti koja tada postaje razlog njenog življenja.

Pošto se vješto uklapa u kalupe, velika elastičnost njenog duha dozvoljava joj da se uključi u svaku društvenu skupinu, da prihvati modu trenutka i ukus većine sa nekom vrstom spremnog komformizma koji se začas modificira da bi se uklopio u dominantne uzore. U mnogim slučajevima ona je važan posrednik koji pomaže ljudima da se razumiju i opće … Ali, da bi sve to postigla, ne bi smjela da se prepusti svojim unutarnjim sukobima, jer time gubi mogućnost da živi punim životom i doživi iskustva, makar i pogrešna, ali istovremeno neophodna formiranju uravnotežene i zrele ličnosti koja je svjesna svojih mana i vrlina …

– taktični ste i miroljubivi, imate osjećaj za pravdu i za razvoj odnosa s drugim ljudima. Vaše jake strane su prilagodljivost i diplomacija. Teško je odoljeti Vašim čarima – elegancija i privlačnost su kod Vas izraženiji nego kod bilo koje druge kombinacije znakova. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. Iznad svega volite harmoničnu atmosferu, nesposobni ste da živite sami i morate stalno se potvrđujete pred drugima.

U svakoj stvari vidite i ono pozitivno i ono negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav; stoga djelujete neodlučno. Imate veliki smisao za estetiku i istančan ukus – mogli biste posjedovati istinske umjetničke talente ukoliko na pravi način iskoristite kreativnu maštu. Mana Vam može biti pretjerana sentimentalnost i njegovanje bezperspektivnih emocionalnih veza – romantični ste, idealista i često žrtva svoje preosjetljivosti. Podložni ste uticajima, prilagodljivi, i sa Vama se može sporazumjeti. Vaša velika želja je da stvorite sebi jedan lijep i miran svijet! …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK