Magija

Rođeni u znaku Ovna-Sunce je egzaltirano u znaku Ovna!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Zodijak počinje sa znakom Ovna koji je vatreni znak, a njegov vladalac je planet Mars. U ovom polju su prisutni snažni impulsi energije i isti takav nastup. Znak Ovna predstavlja početak razvoja i pokretanje unaprijed, i ne bavi se prošlošću. Ličnost u ovom znaku ima ogroman potencijal energije i motivacije. Ljudi rođeni u ovom kardinalnom znaku, konstantno traže nove smjerove u kojima bi oni mogli biti pioniri. Međutim, prisutan je i nedostatak ustrajnosti i pažnje da se opstane na istom zadatku za duže vrijeme.
Sunce je egzaltirano u znaku Ovna. Prisutne su vatrene strasti, oduševljenja i euforija, vitalnost i optimizam, borbenost, volja za probijanje kroz život i neiscrpna radna sposobnost. Kako je vladalac Ovna Mars, vojnička i militantna zanimanja uvijek su moguća, baš kao i sudbina sportaše, svuda gdje se traži borbenost, oduševljenje i fanatizam. Talenat, koji postoji kod vas, podržan je kolerični temperamentom i strastima, koje često ruše sposobnost mišljenja, pa su kod vas, svakako, osjećaje i volja daleko izraženiji od razuma. Također, postoji kod vas smisao za komično i humor, no tipovi Sunca i Marsa su ozbiljni i časni, moralni i pravedni u građanskom smislu i ne lažu.
Mada je vama sa rođenjem osigurano blagostanje, samo po sebi, vi ipak morate upotrijebite svu svoju energiju i snagu, kao i kvalitete liderstva da bi napravili projekt, ili već šta planirate raditi u životu, da bi postigli materijalni uspjeh. Snaga vašeg karaktera mora biti upotrijebljena na nešto produktivno u biznisu ili u profesiji kojom se bavite – da bi postigli materijalni uspjeh.
Otac je vjerojatno energična, vrijedna, radna ličnost, često vezana za vojna zanimanja ili bar u jednom periodu svog života. Volja za akcijom vam je izražena, a vaš tajni zadatak kako vladati svojim temperamentom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM