Roždanik: Doživotni horoskop naših starih otkriva kakva vas čeka sudbina

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Po starim vjerovanjima, horoskopski znak određivan je mjesecom rođenja. Ovdje je predstavljeno dvanaest znakova i svakom je pripisan striktno određen životni put.

Siječanj

Muško. Tko se rodi 1, 3, 5, 7, 9 … dana ovog mjeseca, bit će srednjeg stasa, tankog nosa, hitar, ugledan, blage naravi i, ako se posveti nauci, igraće veliku ulogu u svome narodu; – a tko se rodi 2, 4, 6, 8, 10 … biće omalen, crnomanjast, gostoljubiv, milostiv, krupna glasa, veseo, nepostojan, lakomislen i slabijeg pamćenja. Ako brzoplet i ako je čas ovom, a čas onom naklonjen, preporučujemu se strpljenje u jednoj struci, jer ga samo to može sretnim i valjanim učiniti.

Žensko. Biće lijepa, smeđa i čistunica. Bolovacu češće od glave. Djeca će je više puta ražalit. Bit će dobra i čuvarna gazdarica. Ako preživi 26. godinu, doživjet duboku starost.

Veljača
Muško. Tko se rodi 1, 3, 5, 7, 9 … ovoga mjeseca, bit će vrlo odan praktičnim znanostima, a posebno ekonomiji i spekulaciji; – a tko se rodi 2, 4, 6, 8, 10 … biće nepostojan, lak, brz, docnije će mu se narav promijeniti. Vrlo će rado putovati i težit će za bogatstvom.

Žensko. Biće lijepa, smeđa, rumena, ali hladna srca. U nekim stvarima će biti šutljiva kao riba, ali u nekim i suviše govorljiva. Ako se uda, biće vjerna svome mužu. Ako preživi 10, 15, i 30. godinu, dočekat duboku starost.

Ožujak
Muško. Tko se rodi 1, 3, 5, 7, 9 … dana ovoga mjeseca, bit će kratka obraza, dobar radnik, mudar, pošten, srdit, slobodan i vrlo naklonjen ženskinjama; – a tko se rodi 2, 4, 6, 8, 10 … biće strašno grabljivim iu oskudici, neće se ustezati ni od prijevare i krađe, samo da do nečeg dođe. Mnogo će putovati po stranim zemljama.

Žensko. Malo će devovati iu braku će biti vjerna i svaku nevolju trpljivo snositi. Biće istinita prema svakom, poštena i gostoljubiva. Mlogu će zdravu djecu izroditi.

Travanj
Muško. Tko se rodi 1, 3, 5, 7, 9 … ovoga mjeseca, biće ruse kose, stidljiv, dobrodušan, darovit; štovaće znanost i vještinu; biće iskren i imat će dosta zavidljivaca. Mnogo će trgovati i tuđe pomoći neće tražiti; – a ako se rodi 2, 4, 6, 8, 10 … dana, biće lukav, grabljivim, zavidljiv, govorljiv i nikakvu tajnu neće umeti sačuvati. Ako se mlad oženi, u svačem će napredovati i obogatit se.

Žensko. Biće vatrenih očiju, vesela, govorljiva i plašljiva. U velika će društva rado odlaziti. Kad se uda svega će se okanuti i postat će dobra domaćica. Dočekat duboku starost.

maj

Muško. Ako se rodi 1, 3, 5, 7, 9 … dana ovoga mjeseca, biće oštra pogleda, lepolik, hrabar i dobar vojnik. Izbegavaće i najmanje društvo; – Ako se pak rodi 2, 4, 6, 8, 10 … dana, biće druževan, veseo, Duhovit, milostiv, nježan i ljubazan, osobito prema ženskima. Ako se nauci posveti, služiće narodu, iz kojega je ponikao, na diku. U dubokoj će starosti osiromašiti, ako se još u mladosti na nauči čuvanju.

Žensko. Biće zdrava, krupna, rumena i odveć razumljiv. Ako se zarana i sretno uda, biće i mužu a i svojoj obitelji na diku i ponos.

Lipanj
Muško. Tko se rodi 1, 3, 5, 7, 9 … dana ovoga mjeseca biće visok, mudar, bojažljiv, gostoljubiv i svakome dobro došao, a po kadkad i prznica. Na lijepo će odijelo više držati, nego na jelo i pića. – Ako se pak rodi 2, 4, 6, 8, 10 … dana, ako se posveti nauci biće učen; ako li se pak ne posveti, u starosti će se zdravo kajati. Sreća ga u tuđini čeka.

Žensko. Biće lijepa, vitka. Prvi i drugi ljubaznik će je ostaviti. Kad se uda, s prvim će mužem hrđavo živjeti i naskoro će ostati udova. S drugim će mužem u svakom zadovoljstvu poživiti. Naprasitost i jed će je u bolest baciti.

Srpanj
Muško. Tko se rodi ovog mjeseca, biće smeđ, povisok, razuman, pravičan, junačan, slobodan, jakog tjelesnog sastava i nagao, zbog toga mu se valja čuvati svake prepirke i svađe, jer može vrlo lako dopasti bijede. Biće ljubitelj dobra pića i lijepih jela.

Žensko. Biće pobožna, rječita i prema nepoznatim ugodna. Ljubiće snažne i odvažne ljude, a osobito vojnike. Vrlo će se lako razgnjaviti, zatim odmah gnjev svoj stišati i nanesenu joj uvredu velikodušno oprostiti.

Kolovoz
Muško. Tko se rodi ovog mjeseca, biće lijep, srednjeg uzrasta, pobožan, ali i žestok, ugledan i čuven. U znanosti će dobro napredovati. Za opće će dobro sve pregorjeti, ali neće nikakve blagodarnosti za to od svojih sunarodnjaka požnjeti. Ako se oda na trgovinu, biće pečen trgovac, a i obogatit se.

Žensko. Biće lijepa, crnomanjasta, duge kose, Mislostivi, a ponekad Gorda i ponošljiva. U životu će svome mnoge teške i sumorne dane provesti. Ako se rano uda, neće bog zna kako biti sretna; ako li se pak do svoje 30. godine ne uda, vrlo lako može do groba devovati.

Rujan
Muško. Tko se ovog mjeseca rodi, biće smeđe kose, srednje dobi, pametan, samovoljan i nemaran. Ako struku, na koju se oda, dobro prouči, bit će valjan trgovac, izvrstan dužnosnik … Do velika imanja neće doći, ali će mu se ime i poslije smrti u narodu spominjati. Ljubiće pravdu i istinu, a i sirotinju će u nuždi, u koliko mu to moguće bude, potpomagati.Putovaće mnogo. Ako odvažan i postojan, svaki će mu posao ići od ruke.

Žensko. Biće crnomanjasta i kose kao svila; rječita, samovoljna, a kad-što i naprasita. U braku će mnogu djecu izroditi i stare dane u miru i zadovoljstvu provoditi.

Listopad

Muško. Tko se ovoga mjeseca rodi, pa se još u djetinjstvu prema njemu strogo postupa, biće jedan od prvih ljudi; a ako se na njega ne obrati dovoljna pozornost, nego mu se sve kroz prste gleda, postat će grabežljivac i nevaljalac. Mnoga će dobra ili mnoga zla počiniti. Radije će piti vino, nego vodu.

Žensko. Bit će visoka, lijepa, ljutita i nagla. Povjerenu tajnu neće moći prešutjeti. Valja joj se zdravo čuvati od mnoga zajedljiva govora, ako misli da sama sebi sreću ne ubije. Biće tuđoj sreći zavidljiva i strasna ljubiteljica vina i kave. U braku će mlogu djecu izroditi, od kojih će u svojoj starosti veliku radost dočekati.

Studeni
Muško. Tko se rodi ovog mjeseca, biće lijep, vesele naravi, ponošljiv, pametan i zadovoljan. Ne treba ništa uzimati olako, jer sve što leti, ne jede se. Mnogi će ga neprijatelji na zlo navesti. Ako bude vojnik, biće strastven lovac i vrlo opasan kako neprijatelju na bojištu, tako djevojkama u igri.

Žensko. Biće umiljata, smeđa, duge kose, a kratke pameti. Ginuce za vojnicima i lovcima. Mnogi će se u nju zaljubiti, a ona će ih sve ismijavati.

Prosinac
Muško. Tko se rodi ovog mjeseca, biće lijepog i vitkog tijela, jogunica, ljutica, gostoljubiv, uobražen. Kad kakvu radnju bude poduzimao, treba pitati za savjet svoje prijatelje, jer će inače, ako pri svome uobrazenje nepokolebiv ostane, u svkom poduzeću nesretan biti. Mnogo će putovati i kod stranaca će imati više uvazenje, nego kod svojih rođenih. Biće smrzla, te će se zdravo utopljavati. Ako bude imućan, sirotinji će mnogo dobra učiniti.

Žensko. Biće muškobana, ali ipak ugodna i milostiva. Bolovacu vrlo malo. Svaki će joj posao, kao vrijednoj i valjanoj gazdarici, ići od ruke. Od svoje djece i unučadi, dočekat veliku radost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €