Magija

Runa feoh, Fehu-Magijska upotreba: za novac, promociju, posao, nalaženje posla, postizanje ciljeva, započinjanje novih poslova

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Runa Fehu je uvijek povezana s materijalnim dobitkom i obitelji. Tako da može biti u pitanju nasljedstvo ili neki drugi materijalni prosperitet u krugu obitelji. Može značiti i novi posao koji bi vam mogao donijeti bolju materijalnu situaciju.
Ovo je runa koja simbolizira materijalno bogatstvo osobe, jer se u prošlosti ono mjerilo stokom, a danas može označavati novac, nekretnine ili profit u poslu. Također znači i veliko duhovno bogatstvo ličnosti.
Feoh je sve ono što mislimo da tražimo i što najčešće ne pokazuje sličnost s onim što ćemo eventualno naći. To je također i naš dom, jer nakon svih lutanja osjećat ćemo potrebu za toplinom doma i obitelji. Feoh nas podsjeća da prije duhovnih putovanja moramo biti sigurni u našim fizičkim situacijama. Isto tako uključuje i snagu i naporan rad koji dovodi do bogatstva. Feoh je runa boga Freya (bog plodnosti, koja je također jedan oblik bogatstva).
Prvih 8 runa pripadaju bogu plodnosti Freyu i povezane su sa stvaranjem svijeta, bićima koja ga nastanjuju i bogovima. Rune u ovom ætt imaju efekt pokretanja događaja i označavaju osnovne stvari u životu – novac, zdravlje, sukob, inteligenciju, kontrolu, znanje, ravnotežu i užitak.

Feoh, Fehu

značenje:
označava stoku koja je u ranim društvima bila mjerilo bogatstva, prosperitet, novac, emotivno i duhovno bogatstvo, ciljevi, plodnost

Magijska upotreba:
za novac, promociju, posao, nalaženje posla, postizanje ciljeva, započinjanje novih poslova

Povezanost s mitovima i bogovima:
Frey, Brisingamen, Gullveig, Dwarfs, Sigurd i Otterovo zlato

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM