SAČUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE: Horoskop savjetuje na koje dijelove tijela POD HITNO morate obratiti pažnju!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svatko od nas, na neki način, sadrži u sebi 12 zodijačkih znakova, i to ne samo na emocionalnom i duhovnom, već i na fizičkom planu. Svaki dio tijela je pod vladavinom određenog znaka. Kada imate zdravstvene tegobe, važno je da znate izbalansirate energiju i na taj način pomognete sebi.

OVAN vlada glavom, kosom i licem

Rođeni ste vođa, ambiciozni, egocentrični, hrabri i samouvjereni. Morate biti ono što jest, kako biste se osjećali dobro, jer ne možete podnijeti biti u nečijoj sjeni. Posljedica disbalansa energije su glavobolje, migrene, nedostatak samopouzdanja, hunjavica, problemi s kožom i sinusima, ekcemi, osip i opadanje kose. Usporite, meditirajte i obratite više pažnje na ljude oko sebe.

BIK upravlja vratom, grlom, štitnjače, krajnicima, gornjim dijelom leđa

Praktični ste i pouzdani, volite materijalnu i financijsku stabilnost koja vam pruža osjećaj sigurnosti. Disbalans energije dovodi do problema s gornjim dijelom leđa, boli u grlu i promuklosti, kao i straha od promjena. Ako imate osjećaj da niste dovoljno temeljni ili ne uspijevate dovršiti započete poslove, usmjerite energiju na grlo, uz pomoć kristala, pjevanja ili mijenjajući nešto u vašem životu i okruženju.

BLIZANCI vladaju načinom razmišljanja, mislima, rukama, naročito šakama

Rođeni ste govornik i pisac kome je neophodna sloboda kako bi izrazio sebe i sredio misli tako da drugi ljudi mogu vas razumiju. Poremećaj energije manifestira se kroz rasijanost, konfuzno ponašanje, sklonost ogovaranju, kada vam je jezik brži od pameti, bolove u rukama ili šakama i strah od ispoljavanja vlastitih talenata i potencijala. Čitanje je često najbolji lijek jer vam pomaže da se smirite i sredite misli.

RAK upravlja grudima, dojkama i predjelom oko srca

Preosjetljivi ste i imate naglašenu potrebu da se brinete o članovima obitelji i onima koje volite. Disbalans energije manifestira se kroz preosjetljivost, povlačenje u sebe i želju za osamljivanjem, tegobe s disanjem, kašalj, bolne grudi i prejedanje na nervnoj bazi. Radite vježbe disanja i provodite više vremena na svježem zraku baveći se laganim vježbama, zaronite u svoje osjećaje kako biste pokazali ono što najbolje znate radite.

LAV vlada srcem i gornjim dijelom leđa

Ponosni ste, samouvjereni, velikodušni, hrabri, djetinjasti, volite biti u centru pažnje i da dobijete ono što želite. Poremećaj energije manifestira se kroz komplikacije sa srcem, teškoće s izražavanjem emocija i blokade na ljubavnom planu, nedostatak samopouzdanja, stidljivost, strahove. Bavite se bilo kojim vidom kreativnog izražavanja, umjetnošću, plesom, poezijom, glumom, a joga također može pomoći u otvaranju srčane čakre.

DJEVICA upravlja stomakom i probavnim traktom

Analitični ste i kritizerski nastrojeni, opterećeni detaljima, što opterećuje i vaš živčani sustav. Disbalans energije dovodi do problema s crijevima, zatvora, poremećaja u prehrani i loše probave, čak i opsesivnog ponašanja. Važno je naučiti kako idete dalje i “otpustite” neka očekivanja koje sebi postavljate. Preporučuju se meditacija, rad na kreativnim projektima, vježbe i konzumiranje dosta svježeg voća i povrća.

VAGA vlada bubrezima, mjehurom i donjim dijelom leđa

Najvažnije vam je da se povezati s drugima i izgradite zdrave partnerske i emotivne odnose. Kada vam tasovi nisu u ravnoteži, ne znate za sredinu – ili ste previše nezavisni ili previše ovisite od drugih. Poremećaj energije može se manifestira i urinarnim infekcijama, učestalim mokrenjem i bolom u donjem dijelu leđa. Pronađite način kako raditi kompromise u svom životu, a da s druge strane, ostanete jaki i samostalni.

ŠKORPION upravlja genitalnim organima

Vi ste znak transformacije i regeneracije, u stalnoj potrazi za novim životnim iskustvima koja vam donose napredak. Kada vam energija nije u balansu, imate osjećaj da ste blokirani ili da ne možete brzo se naviknete na promjene. U tom slučaju može javiti depresija, pad libida ili prenaglašen libido. Važno je da prihvatite promjene i biti otvoreni za suočavanje s prošlošću. Provodite više vremena pored vode i meditirajte.

STRIJELAC vlada kukovima, bedrima i jetrom

Cijeli život učite, širite svoja znanja i istražujete, ljubitelj ste avantura, a cilj vam je da što bolje razumijete svijet oko sebe. Kada energija nije izbalansirana, ili stagnirate ili vas ne drži mjesto, skloni ste pretjerivanju u životnim zadovoljstvima, mogući su problemi s kukovima i jetrom. Jedan od najboljih načina da se vratite u ravnotežu jeste putovati ili učite nešto novo što će vam pomoći da proširite vidike.

JARAC upravlja kostima, koljenima i zubima

Ambiciozni ste, praktični, odgovorni, disciplinirani i spremni vrijedno i marljivo radite kako biste ostvarili svoje ciljeve. Kada “ispadnete” iz ravnoteže, postajete radoholik i mazohista, što se na zdravstvenom planu manifestira preko problema s koljenima i zubima. Zato je važno da naučite predahnuti, usporite i provjerite što zapravo potiče vaš ambicije. Rasporedite vrijeme tako da vam ostane više vremena za druženje s prijateljima, meditirajte, bavite se jogom i čitajte.

VODENJAK vlada gležnjevima i živčanim sustavom

Uvijek ste spremni pomoći drugima, osobito na globalnom planu, originalni ste, autentični i otvoreni za nove ideje.

Kada dođe do pada energije, gubite osjećaj za realnost, mogu javiti anksioznost i napadi panike, kao i problemi s gležnjevima. Važno je raditi na pretvaranju svojih ideja i snova u djela, gledati širu sliku. Bavite se stvarima koje vas inspiriraju i okružite se osobama koji razmišljaju slično kao vi.

RIBE upravljaju stopalima i epifizom

Romantični ste, senzualni, rasijani, često konfuzni, a vaša kreativnost najviše dolazi do izražaja preko bavljenja umjetnošću, naročito glazbom i plesom. Poremećaj energetske ravnoteže dovodi do uznemirenosti i pada samopouzdanja, a može se manifestirati i gubitkom osjećaja za potrebe drugih ljudi, egocentrizmom, pretjeranom zabrinutošću ili hipohondrijom. Najbolji načini da se “resetirati” su meditacija i masaža stopala.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €