Sade sati – sedam i po godina … Od trnja do zvijezda! Saturn!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sade sati ili sedam godina tuge je razdoblje tijekom kojeg tranzit! Ni Saturn prelazi preko natalnog Mjeseca. Ako se natalni Mjesec nalazi u znaku Lava, sade sati počeće onog trenutka kada tranzitni uđe u znak Raka i trajaće sve dok ne izađe iz znaka Djevice. Dakle, sade sati trajat će sve dok tranzitni Saturn prolazi kroz znakove Raka, Lava i Djevice. To je razdoblje od ukupno sedam i pol godina.

Pravilo glasi da kada tranzitni Saturn uđe u znak koji prethodi znaku u kojem se nalazi natalni Mjesec počinje sade sati. Trajat će sve dok tranzitni Saturn ne izađe iz znaka koji se nalazi poslije znaka u kome je natalni Mjesec.

Ovaj period se još naziva i sedam i pol godina tuge. Ali hajde da pogledamo što se zapravo nalazi negdje u pozadini ovog razdoblja.

Sedam i pol godina …
Svi mi imamo vrline i mane, talente, darove, stvari na koje smo ponosni i stvari koje bi radije sakriti od sebe i drugih. Saturn je stroga planeta koja kaže da svatko mora preuzeti odgovornost za svoja djela. Svatko mora suočiti sa sobom, da stekne mudrost i da pogleda istini u oči.

Sade sati je razdoblje kada zapravo učimo o sebi. A na koji način učimo? To je već potpuno individualno. Sve ovisi o položaju Saturna u nečijoj natalnoj karti.

Ako osoba ima u natalnoj karti Saturna u četvrtoj kući, lekcije će biti vezane za dom, obitelj i za emocije.

Ovakva postavka Saturna izazovna je sama po sebi, jer ukazuje na probleme tijekom odrastanja. Strogi roditelji, nedostatak doma, pervelika očekivanja i odbacivanje samo su neki od primjera. Ono što je zajedničko za ovakav položaj Saturna je nedostatak emotivne ispunjenosti osobe u većoj ili manjoj mjeri.

Obitelj i obiteljski odnosi predstavljaju temelj života. Roditelji su djetetov pogled u svijet. Na temelju njih dijete će izgraditi vlastita uvjerenja o sebi i svijetu oko sebe. Ako se djetetu uskrati ljubav, zdrav odnos prema emocijama, zaštita koju dobiva od roditelja ostaće bez osnovnih, početnih koraka u životu. Upravo zbog toga dijete neće znati kako izraziti sebe kada odraste.

Ako se djetetu stalno govori da ne zna ništa, da nije dovoljno vrijedno i slično tome, ono će u to zaista i povjerovati. Zbog toga će kasnije vjerojatno imati problem sa samopouzdanjem.

Kako to obično biva nastaju oprečni osjećaji. S jedne strane postoji potreba da se ode iz roditeljske kuće, a sa druge strane postoji sumnja u vlastitu vrijednost i snagu.

Kada nastupi sade sati može doći do vrlo bolnog odvajanja od obitelji. Ne toliko bolnog zbog samog odvajanja, već zbog toga što osoba sada ne zna i ne umije samostalno izgraditi svoj život. Saturn ovdje pred osobu stavlja izazov da samostalno izgraditi sustav vlastitih vrijednosti. Tada je najmudrije redovito se povlačiti u sebe, imati svoj mirni kutak, jer proces koji će se odvijati tražiće od osobe da bude sama sa sobom u tišini.

Od trnja do zvijezda
Ovo je samo jedan primjer kako bi se bolje moglo razumjeti razdoblje od sedam i pol godina tuge. Naravno, sade sati neće svakom donijeti ovako dramatična dešavanja. Ono što je svima zajednično je to da tada nastupaju velike promjene u životu, a na neke stvari morat će se staviti točka.

Mnogi u tom razdoblju intenzivno uče o sebi i upravo tada nađu svoju životnu svrhu i smisao. Upravo tada dožive otkrovenje, postanu svjesni nečeg o čemu do tada nisu ni razmišljali i krenu nekim svojim putem. Kada se period završi i kada pogledaju iza sebe, vide da su prošli trnovit put, ali nipošto bez razloga! Postali su jači, mudriji i svjesniji. Shvatili su neprocjenjive životne lekcije i spremni su idu dalje.

Sve što je skriveno Saturn iznosi na površinu i nastoji osobu suoči sa svim onim što je potisnuto. Zavjese padaju, a ono što je iza njih mudro je prihvatiti. Saturn je najveći učitelj i najbolji prijatelj kojeg ljudi mogu poželjeti. Strog je kao i svaki pravi učitelj i nikom neće povlađivati. Gurnucu osobu do samih granica izdržljivosti, a pri tome uklonit sva sjenovita mjesta na koja bi se netko mogao sakriti.

Saturn može osobu bezbolno voditi ka istini ili je na to može prisiliti sve ovisno od toga kako pojedinac izabere. Kada nam Saturn jednom donese unutarnji mir, nitko nam ga više ne može oduzeti.

Kada osjetite veliku tenziju i napetost, povucite se. Idite na neko mirno mjesto i pokušati sagledate stvari drugim očima. Rješenje se uvijek nalazi negdje u blizini, a Saturn nam upravo pokazuje put koji treba slijediti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK