Saturn i Ketu – vrijeme je za ubiranje plodova, ako ih ima …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Konjukcija Saturna i Ketua u znaku Jarca. Ove dvije planete biće u čvrstom zagrljaju sve do sredine listopada, kada će njihov utjecaj početi popušta. S početkom proljeća stižu nam izazovi s kojima se neće biti lako nositi.

Obje planete su nositelji karme, svaka na svoj način. Saturn je spor ali uporan, ustrajan u svojim lekcijama i podučavanja. Neprimjetno stvara događaje i dok osoba postane svjesna njegovog utjecaja, već uvelike je uvučena u unaprijed pripremljenu igru.

Sa druge strane, Ketu je nagao, djeluje iznenada bez razmišljanja. To je impuls koji se ne može kontrolirati. Ketu govori o pohranjenim sjećanjima i memoriji koja nas drži zarobljenim u vrtlogu vremena. Saturn i Ketu će ove godine raspredati karmu, kako svakom od nas pojedinačno tako i cijelom čovječanstvu.

U astrologiji ove dvije planete se promatraju kao malefici koji donose nesreću. I zaista mogu donijeti ratove, tragedije, kako globalne tako i osobne krize, potrese, poplave, pomračenje uma i ostalo. Naravno, ovakav slijed događaja jeste uznemirijuć, ali treba pogledati i drugu stranu Saturn-Ketu novčića.

Priče koje se stalno ponavljaju ukrug dobiće šansu da ispišu završno poglavlje. Ketu donosi oslobođenje, a Saturn duhovni preobražaj i rast. Sada nam “samo” ostaje da vidimo čega ćemo se osloboditi i na koji način ćemo doživjeti preobražaj.

U mnogim tekstovima mogu se pročitati negativna značenja vezana za utjecaj Saturna i Ketua, ali malo koji tekst se bavio razumijevanjem uznemirujućih događaja koje ove dvije planete donose. U svojoj povoljnoj postavci daruju izuzetno snažna i duboka duhovna iskustva tako da osoba doživljava potpuni preobražaj ličnosti. U nepovoljnoj postavci negativna karma može osobi donijeti teško zamislive probleme, ali to opet sve zavisi od karmičkog prtljage koji nosi svatko od nas.

Neki će izaći kao pobjednici noseći u svojim rukama kožu nemani koja ih je sve do sada proganjala, dok će drugi završiti u njezinim čeljustima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK