Saturn i Uran vrijeme velikih promjena koje slijede-Fokusirajte se na svoju najužu obitelj, pravite male korake u poslu, štedite i budite mudri i tihi ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Saturn i Uran vrijeme velikih promjena koje slijede, povod za astrološke tekstove često budu prelasci važnih planeta na nebu iz jednog znaka u drugi te astrološka analiza događaja koje donosi taj prelazak može pomoći u osobnom razvoju i svima kao pomoć u kom pravcu usmjeriti energiju misli. Za to može poslužiti i prelazak Saturna iz znaka Strijelca u znak Jarca sljedećeg mjeseca. Ali, iako je ovo vrlo bitan momenat na nebu i uvodi nas u novu dvoipogodišnju fazu koja je za svakog na osobnoj razini bitna ovisno kroz koju našu natalnu kuću prolazi, ovaj hronokrator – kako Saturna astrolozi stručno zovu – i njegova promjena znaka je vrlo važna za razvoj globalnih dešavanja, naročito zemalja i država koje su pod njegovim uplivom.

Ali, ono o čemu želim pisati a što može povezati i sa ulaskom Saturna u Jarca pred sami događaj je i da još jedna vrlo važna planeta u proljeće sljedeće godine mijenja znak, Uran koji iz znaka Ovna ulazi u znak Bika. Transcedentalne planete, kojima pripada Uran, vrlo rijetko (Uran još i najbrže, svakih 7 godina) mijenjaju znakove, a to uvijek označava ulazak našeg kolektivnog (nesvjesnog) u jednu novu energetsku fazu i uvijek se odnosi na globalne promjene u kojima sudjelujemo kao pojedinci . Transcedentalne planete – tako se zovu jer ih ne možemo vidjeti golim okom na nebu, su planete zadužene za kolektivna dešavanja au natalnoj karti njihova postavka opisuje mogućnosti nas kao pojedinaca da budemo zahvaćeni iu kojoj mjeri tim događanjima. Uran je prva planeta s druge strane – tj. strane nevidljivog za nas (pa ne možemo osobno i aktivno utjecati na događaje koje donosi) opisuje na objektivnom razini iznenadne događaje, potrese, potrese, padove, revolucije, anarhiju, zbacivanje starog, konzervativnog i svih ustaljenih sustava a na subjektivnom razini potrebu za slobodom , iskrenošću, oslobođenjem, inovativnošću, haoticnoscu, anarhijom ali i avangardom, jednakošću, humanizmom. Uran vlada svim organizacijama prije svega humanitarnim (jer Uran je i Prometej – onaj koji je donio vatru od Bogova narodu), ali i svim društvenim mrežama, poslovima koje se baziraju na razgranavanja itd. Uran je planeta koja od nas traži da se probudimo kao ljudi i unijeti novine koje su neophodne za razvoj nas kao pojedinaca ali u socijalnom i društvenom smislu. Pored Urana – Neptun i Pluton – transcedentalne planete su također zadužene i za našu kolektivnu svijest – tj. kolektivno nesvjesno.

Svaka dublja i nesvjesna pomicanja kolektivne svijesti dešavaju se na globalnoj razini u vidu događaja koji su konkretni i i vidljivi. S jedne strane se nalaze emocije (strah, panika i mržnja) a sa druge strane nalazi se potreba za buđenjem i Osvešćenjem, oslobođenjem i ujedninjenje. I jednu i drugu stranu imamo svi i Uran ih podjednako pokreće ili valova svakim svojim ulaskom u novi znak ili egzaktnim aspektima s drugim planetima na nebu. Ova planeta donosi vrlo nagle i nepredvidive događaje, ona nema emocije i budi sve što dotakne. To može za nas biti vrlo teško i mi dodir Urana doživljavamo uvijek kao stres.

Saturn i Uran vrijeme velikih promjena koje slijede
Primjer za to na objektivnom razini je kad je Uran ušao u znak Ovna prije manje od sedam godina (11.03.2011) u trentuku kad se desio ozloglašeni potres / tsunami u Japanu. Simbolika samog ulaska ove nepredvidive planeta u prvi znak zodijaka, u kojem je Sunce kao planeta egzaltirana, je potpuno ispunjena – Japan – zemlja izlazećeg sunca – je potresena razornim potresom kao opomena ili kao najava da će narednih 7 godina u kolektivnom nesvjesnom vladati neugodan strah od mogućnosti aktivacije atomske centrale u gradu Fukushimi, gradu koji je bio najviše pogođen potresom. Što više, Uran je izravno povezan s atomskom fisije i atomskim zračenjem (Sunce s fusijom a Uran sa fisije) .Svaki potres je povezan s kretanjem ove planete, mada su i ostale transcedentalne planete povezane s kolektivnim nesrećama i kataklizme (Neptun i Pluton).

2018/5/15 godine, Uran ulazi u znak Bika. Ovo je zemljani znak u kome se Uran uopće ne osjeća dobro, a ovaj znak kako znamo je itekako vezan za našu planetu Zemlju (dan Zemlje slavimo 22.04. U znaku Bika našu plnetu zovemo zelenom što se također odnosi na ovaj znak) pa i za samu Europu (grč. mitologija – mit o Biku i Europi). Po tome sudeći mogući fokus događaja slijedi Europi, a Uran kao planet revolucija i nereda, naročito zemljama koje su pod uplivom (što znači da imaju karakteristike određenog znaka) ovog znaka mogu donijeti velike promjene (Španjolska ali i naša Vojvodina npr). Uran je planeta koja nas budi. Ukoliko je to buđenje neudobno i teško – moramo prihvatiti posljedice onoga što donosi – ali i da se suočimo sa lekcijama koje nam servira a koje su neophodne za naš razvoj. Tijekom ovog razdoblja od kada je on ušao u znak Ovna bilo je više razornih potresa. I više nego ranije. Što Uran želi razdrma i da nas upozori, a naročito koja mjesta i gradove je potresao – moramo osvijestimo i da pokušamo shvatiti kao poruku. Ono što Uran moguće sad sprema jesu raskidi svih umjetnih tvorevina koje nisu iskrene – jer Uran traži od nas samo iskrenost i raskidanja svih lanaca koji nas neminovno dovode do promjene – svejedno da li su u pitanju razvodi brakova (najčešće u osobnim horoskopima kad uđe u sedmu kuću) ili rascijepi poslovnih, prijateljskih ili pak državnih odnosa.

Odnosi hronokratora i transcedentalnih planeta na nebu su vrlo važni za prognoziranje globalnih dešavanja. Postoje ciklusi koji se prate među njima a naročito su konjukcije (Velike Konjukcije) važne između danih planeta jer se odnose na same početke određenih svjetskih dešavanja i političkih / ekonomskih / socijlanih procesa koja se završavaju narednim konjukcijama. Uvijek treba razmotriti paralelno kretanje i njihov odnos u danim situacijama i događju, naročito kad se prate svjetski događaji, te pojasniti šta koji odnos između njih donosi svima.

Tijekom Uranovog ulaska u Ovna 2011 godine, Saturn je bio u znaku Vage, i iako je tada bio na dobroj poziciji za sebe (Saturn egzaltiran u Vagi) ove dvije planete su pravile oporbu (napet aspekt 180 stupnjeva) među sobom, što uvijek donosi (kad su ove dvije planete u nekom odnosu) akcent u političkom smislu na desničarskim, konzervativnim i autoritarnim procesima, tvrdim strujama i neriješenim procesima. Saturn tada nije davao podršku Uranu, ali ulaskom Saturna u Jarca (2017/12/20) reforme koje su krenule tzv. Velikom konjukcija između ove dvije planete (koja se desila 1988 godine) moguće je da se razriješe u periodu koji slijedi. Moramo osvijestimo vrlo bitan trenutak u vremenu koji slijedi (Srbija je u znaku Jarca) pa procesi koji su otpočeli upravo od 1988. godine mogu biti vrlo značajni i presudni upravo i za nas (Kosovo) i po raznim drugim nerazriješenim pitanjima koja se provlače još od devedesetih godina prošlog stoljeća.

Uran koji ulazi u znak Bika mora pokrenuti ne samo bikovski zemlje i događaje koji se pripisuju danoj simbolici ovog znaka nego i opozitne stranu zodijaka Škorpiona (dosta islamskih zemalja je povezano s ovom osom!). Ova zodijačka osa Bik / Škorpion je vrlo strastvena, odnosi se na pojačane strasti, fanatizam, nediplomačnost a naročito potrebu da se do kraja brane svoje ideje (tvrdoglavost) iako možda i nemaju smisla (duboka religiozna uvjerenja).

Vratimo se na Saturna koji mijenja znak krajem ove godine. Posljednji put ovaj vladar karme je bio u znaku Jarca od 1988-godine do veljače 1991. U isto vrijeme i Uran je bio u tom znaku, ali i još jedna transcedentalna planeta Neptun. Osobe koje su rođene u ovom periodu dakle, imaju tijekom naredne dvije i pol godine Saturnov povratak ili kako se to kaže završetak jednog životnog kruga. Ali na globalnoj razini Karma je očito odradila svoje tijekom devedesetih na našim prostorima – naročito što su tri vrlo važne i daleke planete bile u znaku Jarca – znaku koji se odnosi na ograničenja i odricanje, tvrdoglavost i nepovjerenje ali i nedostatak fleksibilnosti i diplomatičnost te rezultat takve pozicije na općem razini donio je dalekosežne posljedice na naše buduće živote, koje i danas osjećamo (raspad SSSR a Čehoslovačke, Jugoslavije). I sad se ponovo sučava sa Saturnom koji ulazi u ovaj znak ali sad će imati s Uranom uglavnom dobre aspekte (u razdoblju do studenog 2018. godine obje planete u skladnim odnosima u zemljanim znacima) – te reforme ali i svi tehnološki ili društveni pravci koji su se pokrenuli u tom razdoblju mogu sada dobiju jedan kvalitetu u vremenu i da se nađe dobar tečaj u rješavanju određenih problema na koje smo nailazili tijekom prošlih godina. Za to je dobra 2018 godina, do studenog, kad Saturn dolazi u aspekt i to u konjukciju s još jednom transcedentalne planetom – Plutonom.

Pluton, koji je posljednja planeta našeg solarnog sustava – već dugo se nalazi u znaku Jarca i donosi vrlo jake i duboke, korjenite promjene na općem razini ukoliko se aktvira. Saturn će tjedna svog hoda kroz znak Jarca naročito tijekom druge polovice 2019 godine i početkom 2020 godine (dok ne izađe iz ovog znaka u veljači 2020 godine kad ulazi u znak Vodenjaka) dolaziti u konjukciju sa ovom destruktivnom planetom, pa će to biti razdoblje suočavanja nas s dubokim i neizbježnim promjenama koje dolaze u društvu ali i na našoj planeti. Kakve konkretno možemo očekivati ​​promjene na gloablnom razini? I što donosi ova konjukcija dvije vrlo jake energije čiji spoj najavaljuje neminovnost i transformaciju – ili milom ili silom. Ovaj aspekt, koji se događa svakih 35 godina (otprilike) na nebu, može donijeti prije svega izbijanje na površinu tenzija prouzrokovanih dubokim razlikama u kulturama, transformacije naroda i migracije, opsade i ratove – kojis u prouzrokovani dugotrajnim trepljenjem i neslaganjem s politikom zemlje i društva, dekolonizacije i slično. Zadnja konjukcija ove dvije planete se desila u studenom 1982 godine, kada je, možemo reći došlo na globalnoj razini do velikih političkih ali i ekonomskih promjena (sjetimo se samo krize s naftom, inflacije, čelične Lejdi i Folklandskog rata, hladnih odnosa Amerike -Regan i Rusije). Također, ovu Veliku konjukciju vezujemo najviše za dešavanja na Balkanu ali i za sve vrste radikalizma, a zajedno s Uranom koji će tada biti u retrogradnom hodu (Saturn nema podršku od Urana i pravi više problema) i sa Jupiterom, planetom pravde i mudrosti, blagostanja i sreće koji također ulazi u znak Jarca krajem 2019 – te se i opasno približava Plutonu u veljači 2020 godine – lako može doći do eskalacije sukoba, naroda ali i financijskih i ekonomskih gubitaka i krahova kako kod nas tako i na svjetskoj razini (posljednja konjukcija Jupitera i Plutona se desila u prosincu 2007 godine, neposredno pred krahove američke burze i banaka u Americi (Lehman Brothers).

Da sumiramo, ovakva situacija na nebu a prije svega ulaskom Urana u Bika (koji će biti u ovom znaku narednih sedam godina) može dovesti do velikih turbulentnih događaja i promjena u zemljama koje su povezane s ovim znakom, ali znak Bika vezujemo i za financije, pa se to prije svega odnosi na nestabilnost upravo u financijskom pogledu u svijetu. Kako je planet Uran povezana s idejama bratstva, kolektivizma i vizionarstva a kako sam rekla Bik je znak u kome se Uran kao takav ne osjeća dobro i ne može svoje ideje i reforme provesti kako treba (Bik je fiksan, pasivan ženski znak), možemo se u narednim godinama suočiti s većim restrikcijama ideja i inovativnih rješenja, financijskim krahovima, pogrešnim ulaganjima, loše politike koja vodi više ka nacionalizmu ili radikalizmu nego ka vanjskoj politici. Interesantno će biti pratiti događanja na svjetskim burzama ali i sa virtualnim novcem – Bitcoin – kojem postavka Urana u Biku ne odgovara. Ulaganje u nekretnine, kuće, hranu (pšenica) na burzi nije također povoljna. Na osobnim razinama moguće su svađe i razdori naročito u podjeli imovine, problemi oko stambenih pitanja, gubici zemlje, oranica. Znak Bika se više vezuje za sela i manje gradove pa će fokus problema biti na nezadovoljstvu seljaka, radnika i njihove proizvodnje. Moguće su veće cijene hrane, hazarderski je ulaziti uopće u poslove vezane za prehrambenu industriju, pa su mogući i gubici (afere, raskidi, optužbe i iznenadni rascijepi) velikih prehrambenih magnata ili poznatih brendova koji se bave ovom granom industrije. Znak Bika je povezan s temama odnosa i ljubavi, pa su mogući i ekscesi i afere u politici a vezano za ljubavne prijevare, seks afere, povećane mobing, seksualna uznemirivanja ali i da u javnost izađu mnoge devijantne priče na tu temu. Ono što treba iskoristiti na osobnoj razini je da će tri planeta (Saturn, Uran i Pluton) biti u zemljanim znacima i kako rekoh, u dobrom dijelu dvoipogodišnjeg razdoblja Saturnovog hoda kroz Jarca, praviti dobre aspekte među sobom, zajedno sa trećom transcedentalne planetom Neptunom, koji je trenutno u Ribama, te svoj osobni razvoj usmjeriti ka konkretnim, prizemnim, materijalnim stvarima koje će Saturn odobroti kao ispravne jedino ako su vaše akcije ispravne. Fokusirajte se na svoju najužu obitelj, pravite male korake u poslu, štedite i budite mudri i tihi – jer to je ključ uspjeha u vremenu koje dolazi.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €