Saturn učitelj i mučitelj-bezosjećajan je, lukav, usamljen, tužan …. Uči nas na greškama ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Naš veliki učitelj ‘. Donosi nam sigurnost i usamljenost. U znaku ostaje oko 2 godine. Najzlobnijim je od svih planeta, jer razara polako uživajući u patnji drugih. Bezosjećajan je, lukav, usamljen, tužan. Uči nas na pogreškama. Retrogradni Saturn ukazuje na osobu nesigurnu, inferiornu sa nedostatkom ambicija.

BOJA: crna, siva.
METAL: olovo.
DRAGI KAMEN: jantar.
BILJKA: ljubičica.
DAN: subota.

Saturn, “Veliki Učitelj”, je planeta Karme i dužnosti, i gdje se on nađe u horoskopu, postojaće ograničenja naše slobode izbora, sve dok ne podmirimo dug ili steknemo razumijevanje nečega o sebi što u ranijim vremenima nismo željeli prihvatiti, bilo da se to odnosi na ovaj ili bilo koji drugi život. Ova planeta predstavlja kočnicu. Iskusava nas i suočava sa našim strahovima i slabostima. Zato je Saturn tradicionalno neugodna i teška planeta. Ako je snažno zastupljen u horoskopu, vaš sadašnji život nije ni lak ni jednostavan. Sreća vam nije baš previše naklonjena – može doći samo kao rezultat velikih osobnih napora ili pregnuća.

Saturn upravlja oblikom, disciplinom, odgovornošću, organizacijom, ambicijom, sposobnošću ostvarivanja karijere, ograničenjima, tugovanja i zakašnjenjima. Saturn upravlja teorijom i znanstvenim zakonitostima, starijim osobama, strpljenjem, tradicijom, konvencionalnošću, ortodoksnošću i valjanim korištenjem vremena. Saturn predstavlja načela istinitosti, reda, vremena, mjere, dostatnosti, kontrakcije, učvršćivanja, mudrosti i starenja.

Njegovo djelovanje je sporo i trajno. Tip Saturna posjeduje ogromnu osobnu snagu koja ruši sve oko sebe pa i samog sebe. Puno aspekata Saturna pojačava oštroumnost i ustrajnost, ali i dalje ostaje konzervativna nota. Izrazito loš utjecaj Saturna stvara povučenog samotnjaka, mračnih i praznih razmišljanja, sklonog pesimizmu i mizantropiji.

Saturn je “naredbodavac” Horoskopa. Tamo gdje vam je Saturn u Natalnom Horoskopu – tamo se osjećate ponajmanje sigurnim i nastojite to na bilo koji način nadoknadite, riskirajući odabrati baš onaj pogrešan. Saturn opisuje vaš “unutarnji sustav za kočenje”, ograničenja, strahove i barijere; stvari kojih se plašite, kao i način na koji nastojite osigurajte disciplinu i suzdržanost u svojoj životnoj sredini.

Osjetit ćete udarni osjećaj Saturna svaki put kada prođe preko jedne od planeta ili kritičnih točaka za vašu sudbinu. To je razdoblje kada ste blokirani raznim, iznenadnim preprekama. Tada ćete imati negativnih pojava u pogledu posla i zdravlja, može se pojaviti i problem koji već godinama stoji skriven. Pošto se ovo ne može izbjeći, situaciju treba promatrati kao da je došao period u kome su Vam se najzad “otvorile oči”. Morat ćete preuzeti svoje obveze i odgovornosti i da se suočite sa ovim preprekama kao sa izazovima. Kada ovaj period prodje, moći ćete slobodno odahnuti ali uz saznanje da ste sada mudriji i jači. Pod budnim okom Saturna vi ste postigli trajne rezultate i najzad ste odrasli.

Saturn će proći kroz svaki znak Zodijaka barem jednom, prije no što napunite 30 godina. U stvari, kada se Saturn vrati na svoje polazno mjesto u vašem Horoskopu, kada imate oko 28 godina, to je obično period kada u svom životu formirate obitelj i karijeru. Promatrajte kako se Saturn kreće u svako doba, u tom pravcu će se kretati i vaš život i vi ćete se tako formirati …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD