Saturnova LEKCIJE I KAKO IH SAVLADATI-Tiha voda brege dere, nek vam to bude na pameti u godinama koje slijede!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nebo iznad nas je u stalnom kretanju, dinamici i promijeni. Ono nikad nije isto, kao što se i mi na unutarnjem, staničnoj, molekularnoj razini ali i na vanjskom razini u komunikaciji kroz odnos s drugim ljudima konstantno mijenjamo. Nebo iznad nas nosi poruku – Sve se mijenja, sve je prolazno i ​​zapravo sve oko nas je projekcija našeg vjerovanja i misli, ali zahvaljujući jednom planetu to je sve sadržano u formu, a to je planeta koju zovemo gospodar prstenova, vladalac karme i učitelj životnih lekcija – veličanstveni Saturn. Da nema Saturna, ne bi bilo vremena te ne bi bilo materije i mi bismo bili samo energija. Ono što sve drži u formi jeste naše tijelo. Saturn je planeta koja vlada našim tijelom, zapravo precima, sjećanjima i prošlošću.

Sve ono što je zapisano u našem tijelu jeste naša prošlost, s kojom smo mi, upravo kroz naše fizičko tijelo povezani. Saturn je planeta koju astrološki zovemo hronokrator, zajedno s Jupiterom, čije je kretanje osobito vrlo bitno u godišnjim analizama i prognozama, jer one prave okvir našeg vremena i prostora, te ovisno kako su one postavljene, mi imamo veće ili manje mogućnosti na godišnjem planu nešto i da pokrenemo – tj. da izadjemo iz okvira osrednjosti – da napravimo iskorak iz naše genetike, da od onog što nam je dano kroz vrijeme i kroz mjesto gdje smo trenutno napravimo nešto više. Saturn je planeta koja vlada znakom Jarca, ali je i suvladar, zajedno s Uranom, znaka Vodenjaka. Saturn je vladar desete kuće u Zodijaku, a to je kuća koja je povezana s karijerom, ambicijom (vrh deste kuće je najviša točka kruga) ali i sustavom, državom, ograničenim prostorom (Jarac je na vrhu nema gdje da krene dalje).

Prije svega, Saturn je ušao u svoje sjedište, dakle u znak Jarca još od prošle kratkodnevnice, a biće tu do ožujka 2020 godine. Jupiter će mu se pridružiti krajem 2019 godine, dok planeta Pluton već duže vrijeme obituje u ovom znaku. Takodje, osa Mjesečevih čvorova se nedavno pomaknula, upravo na os Jarac- Rak, a to znači da će se sva pomračenja tijekom ovih godina dešavati upravo po ovoj osi i da će pomračenje i Sunca i Mjeseca aktivirati znak Jarca, pa je zapravo najviše aktivirani znak tijekom ovih godina upravo ovaj znak.

Jarac je ženski, zemljani znak. U astrološkom smislu vladar Jarca, Saturn, potpada pod nesvjesne planeta, jer se ovdje radi o znaku koji nosi Jin energiju, dakle pasivnu energiju a element zemlje je najgušći element u rangu elemenata, onaj koji je očitovan, morfološki, najtvrđi (Bik i Djevica su takodje zemljani znaci, ali Bika povezujemo s biljkama i drvećem, Djevicu za plodove zemlje a Jarca s kamenom) tj. opisuje krajnju manifestaciju i konkretizaciju svake ideje, želje i emocije kao krajnjeg procesa, te na svjesnoj razini – konkretno savjetom ili pak na podsvjesnoj – emocijom ne možemo utjecati na nju niti promijeniti svjesno njen utjecaj. Na naše tijelo, kojim vlada Saturn, jedino možemo utjecati kroz fizički kontakt – vježbanjem, masažom, tj. ponavljanjem pokreta, kroz dodir, pa liječenje napetih aspekata u natalnoj karti Saturna sa nekom planetom, kao iu godišnjim prognozama kad se aktivira neki napet aspekt, može se utjecati preko tehnika i vježbi koje se bave dodirivanjem, tapkanjem (EFT) te spajanjem uma i tijela (yoga, pet tibetanaca, energetske vježbe, akupresura, akupunktura, hidjama itd). Znak Jarca, dakle je obojen stanju (reagira a nema akcije) i vrlo nefleksibilnom, gustom energijom, pa aktiviranje na nebu ovog znaka tjedna narednih godina može donijeti ograničenost, zatvaranje, upornost i nefleksibilnost – u svakoj domeni – i na globalnom ali i na osobnoj razini iu ovisnosti koju našu natalnu kuću aktivira u tome domenu i oblasti možemo osjetiti kočenje, zaleđenost, ali i stabilnost i stamenost, konzervatizam te vraćanje na staro iu prošlost. Upravo, da bi pomogli sebi, tj. da bi prebrodili Saturnove teške lekcije – ne smijemo se opiremo njemu. Jer, kao što rekoh, njegova energija je jaka, tvrdokorna, stabilna (najčešće se događaju lomovi u vrijeme kad pokušavamo na silu da utječemo na Saturna!).

Koliko god da se borimo ne možemo ništa učiniti, jer Saturn vlada vremenom, a kao što znamo i moramo uvijek biti svjesni toga vrijeme će nas uvijek pobijediti, te je bezuspješno revoltom ili snagom (silom) ići na njega. Saturn prije svega traži poštovanje. On je sustav, država i sve ostale državne institucije. Ne možemo se buniti kad treba da popunimo gomilu obrazaca da bi dobili ono što želimo dobiti. tj. možemo se buniti ali ništa time nećemo dobiti. Respektom i učenjem pravila pod kojim je neki sustav napravljen možemo nešto učiniti. A to znači da moramo biti strpljivi sa Saturnom i njegovim lekcijama. Saturnova najvažnija lekcija koju nas uči je da naučimo biti strpljivi po pitanju bilo kakvog problema, da rješenje dolazi kroz odricanje, bol ili patnju, ali nas uči i tome da moramo biti i ustrajni u želji da ga prevazidjemo. Ono što trebate znamo u vrijeme Jarčevske dominacije je da uvedemo red u 24 sata našeg života. Da uvedemo ritam, steknemo navike, da u isto vrijeme doručkujemo, radimo vježbe i idemo na spavanje. Dobro je znati vladavinu planeta u jednom danu. Kojim satom koja tijekom dana vlada – što se naročito prati u tradicionalnoj astrologiji, te poštovati Saturnove sati, koje bi trebalo provesti u tišini ili meditaciji. Subota je dan kojim vlada planet Saturn (Saturn -day) pa poštovanje tijelu i precima tjedna ovog dana može se odradi kroz odlazak na groblje ili pak kod nekog starijeg rođaka na ručak ili kroz tihovanje u vrlo skromnu hranu. Saturn u astrološkom smislu predstavlja i našeg djeda i sve starije ljude koje srećemo u našem životu, pa je Obiteljski poredak, kao tarapeutske tehnika poštovanja i prihvaćanja naših predaka vrlo svrsishodna za podizanje ove vibracije, te primjenjivanje zahvalnosti u svakodnevnom životu može nam itekako pomoći u danima kad osjetimo jače izazove ovog gospodara karme. Skromnost i poniznost – to je ono što Saturn voli. Štediti i ne razbacivati ​​se je Saturnova deviza, pa je savjet takodje u godinama koje slijede da se ne razbacujemo novcem u bespotrebnim kupovinama, nego smanjiti sve troškove na minimum.

Znak Jarca takodje vezujemo za emociju straha. Često, problematični aspekti Saturna s drugim planetama u horoskopu, ali često i sam znak Jarca ako je izražen u horoskopu (recimo stelijum, tj. Nekoliko planeta u ovom znaku), može donijeti psihičke nestabilnosti, panične napade ili fobije, depresiju, samoću itd , pa je bitno da nas Saturn ne uvuče teške, crne misli, kronični umor i iscrpljenost. Vježbajte. Šetajte. Čitajte. Jačajte tijelo i um.

Onog trenutka kad osjetimo kako kroz svakodnevno i uvijek u isto vrijeme prakticiranje recimo yoge, Tai chija itd. (Dakle bitno je ponavljanje pokreta koje osvešćava naše tijelo, a ne znojenje i agresivni sportovi) postajemo mirniji, staloženiji, stabilniji, zreliji – Saturn će nam dati šansu, uvijek u vidu neke lekcije koja je test, da osjetimo da li smo jači, da li naši preci u nama miruju i da naša djela imaju smisla, da smo ojačali formu, naše misli u našem tijelu, da imamo cilj i plan te da možemo krenuti u proces kreacije vlastitog života, a to će se dogoditi kad Saturn napravi provjeru ili u astrološkom prijevodu kad napravi aspekt sa nekom našom osobnom planetom (tada ćemo dobiti test ili lekciju). Dobra postavka Saturna tijekom godine ne može nam donijeti neke dobitke nego samo odsustvo duga ili karme. Moramo znati da je Jarac znak koji je vezan za kamen a jedina tvari koje na dugoročno može izbrusiti I oblikovati kamen jeste voda. Voda je nositelj svih poruka – pa i vi pokušajte svoje poruke sa svojim tijelom kroz vodu povezati. Pijte energizirana vodu (napravite sami), zalijepite poruku za vaše tijelo na bočicu vode (volim te!), Detoksikujte se, kupajte se u soli … Tiha voda brege dere, nek vam to bude na pameti u godinama koje slijede.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €