SAZNAJTE KOJA RIJEČ OPISUJE VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK: Ovan je agresivac, Lav srce, a Škorpion …

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Na temelju statističkih podataka analizirali smo detaljno svaki znak pojedinačno. Ovo su ključne riječi za svakog od njih.

OVAN – agresivac

Odlično ljubi. IZUZETNO neodoljiv! Cijeni obiteljske odnose. Ovan je poznat po velikodušnosti i davanju. Glasan je i uvijek ima potrebu biti u pravu. Braniće svoja uvjerenja satima i satima. On je jedan od najzgodnijih ljudi na svijetu.

BIK – Skitnica

Voli biti u dugim vezama. Agresivan je u određenim momentima i bori se za ono što želi. Ponekad može biti dosadan, ali za ljubav i pažnju. On pomaže drugima u teškim momentima. Dobro se ljubi i dobra je osoba. Tvrdoglav je. Može biti i sebičan, ako želi nešto – i to sve dok to i ne dobije. Lijeni su i vole dugo spavaju. Ovo su najatraktivnije osobe na svijetu.

BLIZANCI – Blizanac

Sjajan slušatelj, još bolji pregovarač i govornik. Vrlo dobar u zbunjivanju drugih. Gubi stvari i zaboravlja. Voli pričati drugima što trebaju raditi, a on je sam vrlo uvredljiv. Ne trpi da mu netko “puni glavu”. Zna biti vrlo sarkastičan, djetinjast i ponekad znatiželjan. Pričalica koje djeluje uvijek sretno. On ima neodoljiv osmijeh.

RAK – Humanost

Rakova ljubav je jedinstvena. On se ljubi najnevjerojatnije. Ovo je najbrižnijim osoba koju ćete ikada sresti u životu. Romantičan je i veliki kreativac ili luđak (uz dužno poštovanje). Njegova je emocija čista i spontana. Zaljubljive je prirode i dosta se prepušta maštanju. Vezan je za obitelj, a posebno za mame.

LAV – Srce

Atraktvan i strastven, veliki govornik. Njegova raspoloženja idu od velike sreće do potpune letargije. Njegov problem ima tendenciju da postane svačiji. Većina Lavova su vrlo predvidivi pa mogu postati monotoni. Predivno se ljubi. Najšarmantniji na svijetu.

DJEVICA – Idelan balans

Dominira u odnosima. Uvijek želi da je njena riječ posljednja. Ona razgovara s lakoćom i inteligentna je. Misli da sve zna. Poštuje druge ali, ako je iznevjerite, vrlo brzo gubi to poštovanje i nikada ga nećete povratiti. Ona niti oprašta, niti zaboravlja.

VAGA – Ljepota

Vaga bi voljela svima da ugodi i sve zadovoljiti. Njezina je ljubav specifična. Ne izazivajte nered i kaos u njenom životu jer ga ona ne voli, ali može stvoriti u vašem mnogo veći nego što ste mogli zamisliti.

ŠKORPION – Zao sluga

Iznimno neodoljiva i magnetski privlačna. Dobar smisao za humor. Ona je potpuno predvidiva. Rođeni u ovom znaku su dobri ljudi, koji uvijek dobiju ono što žele. Voli miris novca i odlična je u trošenju. Najbolji je i lojalan prijatelj.

STRIJELAC – Promiskuitet

On voli pružati i daje. Ne drži ga mjesto. Usamljen je većinu vremena. Lako gubi strpljenje. Može dugo biti obuzet lošim raspoloženjem. Kad voli neće to pokazati jer to smatra slabošću. Također, ima dosta strahova. Često je djetinjast. Nevjerojatan je u krevetu!

JARAC – Biznis

Inteligentan. Ponekad mrzovoljan pa drugima može biti dosadan. Voli pobjeđivati ​​i, kada gubi, to jako osobno doživljava. Voli kuhati, ali biznis je na prvom mjestu na listi prioriteta. Lojalan je svojoj obitelji i veliki je oslonac svojim bližnjima.

VODENJAK – Sve je u zraku, ali original

Uhvatit se svakog projekta i sve će isprobati. Pogotovo je privlače nove stvari. Ona je ponosna na sebe u svemu što radi. Neuredna je i neorganizirana. Može biti vrlo iritantna kad pokušava nešto ispričati ili objasni. Voli ljubimce maltene više i od obitelji.

RIBE – Snovi, sjećanja, predviđanja

Vrlo su zanimljive. One su savršene ljubavnice, ali su nestalne i nestabilne. Koji god pol bile potreban im je oslonac u partneru. Nisu sposobne za samostalnost. Pokušavaju učiniti pravu stvar, ali obično izvuku “deblji kraj”. Drugima umeju da djeluju vrlo čudno. Lako ih je povrijediti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €