Saznajte njegov horoskopski znak, a mi ćemo vam reći kako vas zavoli

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Venera u Vodenjaku otvara vrata za nove ljubavne čarolije pa je pravo vrijeme saznati što kaže astro vodič!

Ovan

Voljenu osobu Ovnovi idealiziraju očekujući od nje zaista nemoguće stvari, tvrdoglavo odbijajući primijete prljave cipele dok zaista ne postanu tako blatnjave da ih više ne mogu niti smiju ignorirati. U stanju su kritiziraju, zajedljivo primjećuju vaš promašaje ili podsmjehuju se vašim slabostima, ali kada su s vama, beskrajno su nježni, odani i samo vaši.

Budući da su uvijek u društvu, budite spremni što zbog njihovog izgleda, ali i neobičnog šarma, plijene ljude od sedam do 77 godina. Morat im slijepo vjerovati gdje god da krenu i ma što da rade. Međutim, nećete imati razloga za brigu. Kada jednom postanu vaši, bit će vam potpuno odani.

Bik

Bikova glavna karakteristika je tvrdoglavost. Ta osobina im često dođe glave, ali sebe ne mijenjaju. To je jače od njih. Ipak, kako im je životna filozofija s dosta jasnog i praktičnog smisla, ipak ne dopuštaju sebi neke neostvarive snove ili ciljeve.

Jako su ponosni na epitet najvećih ljubavnika Zodijaka. Bez ljubavi neće, ne žele, teško žive i jako pate, moraju voljeti, maziti se i dodirivati ​​s nekim pa makar se radilo io pogrešnoj osobi. Iako ih jako privlače sentimentalne veze, nikada ne preuzimaju inicijativu. Vole privlače ljude, ali neće jurišati na vas prije nego što dobro promisle što će napraviti s vama. A kada odluče da ne mogu više bez vas, da vas vole, onda oni to misle do kraja, a kraj je jako daleko. Ako im poremetite obrazac planiranja, budite sigurni da ćete imati razjarenu ženu / muškarca kojem neće trebati crvena marama da vas nabode na svoje rogove. Poslije će vam mirno reći da ste sami za sve krivi!

Blizanci

Ako ste zaljubljeni u pripadnika ovog znaka, budite spremni na senzacionalne događaje. Danas će zajedno s vama i vašim planovima poletjeti na Mjeseca, sutra će već otkazati sastanak bez nekog opravdanog razloga, treći dan će vas grubo ismijati pred svima, a četvrti dan će dojahati na bijelom konju da vas svečano i s ljubavlju zaprose. U čudu promatrate sve te njihove promjene ne vjerujući im i strahujući od neizvjesnog života s njima. Ako ste staloženi i želite smiren i pribran život, zaobiđite ovaj znak iako on može krasiti najuzbudljiviju ženu, najzanimljivijeg i najinteligentnijeg muškarca / ženu.

Ako ih volite, ne pokušavajte ih posjedovati, jer uopće ne znate koji dio su namijenili vama. Samo inteligentna osoba može opstati s njima i to osoba koja će svojim govorom i postupcima neprekidno buditi njihovu maštu i izazivati ​​divljenje. Oni vas se neće bojati (kao ostali znakovi Zodijaka), čak će se rado biti s vama. Krstarite, letite padobranom, pjevajte, kuhajte, vodite ljubav; sve u jednom dahu, hmmm, kako će vas Blizanci voljeti i podržavati u svemu tome. Voleći ih, pristajete da s njima dijelite neizvjesnu budućnost, a pritom se ne smijete osvrtati na ono što je bilo jučer i danas. Ipak, toplo vam savjetujem da srčano radite na njihovoj ustrajnosti i trudite se kako bi održali riječ koju su vama i mnogima prije vas dali. Velik je to zadatak, dobro razmislite!

rak

Mnoge njihove karakteristike lako impresioniraju, ali velik dio njih jako obeshrabruje. Oprezni su i pesimistični, ali bez sumnje, Rakovi su veliki sanjari. Ako vam se ovo ne sviđa, bježite odmah s mjesta upoznavanja jer brzo ćete sebi postaviti pitanje što to radite s njima.

Širi u sebi toleranciju i sposobnost opraštanja. Pokušajte ih shvatite. Uvijek kada vas grubo uvrede, sebi kažite kako tako nisu mislili, već je tako ispalo. Najgori su u onim trenucima kada gube nešto što pripada samo njima i na što oni polažu puno pravo. A to ste vi – njihov ljubavni partner. Ego im tada postaje sumoran i nesiguran, budeći strah od gubitka osobe koju vole. Čim vidite takvo raspoloženje, sjedite im u krilo, pružite ruke u zagrljaj i toplo iz duše prozborite na tisuće i tisuće puta kako ih volite.

Pristali ste na sve ovo, svjesni ste da ste u ljubavi s osobom promjenjivog raspoloženja i zajedno ćete s njima ploviti (ne) sretno Mjesečevim mijenama. Trebat će vam puno sreće i ljubavi na tom putu.

Lav

Tip osobe koja se stalno okreće Suncu samo naizgled djeluje milo i slatko. Ne mogu živjeti bez laskanja, ali nemojte misliti da su zaboravili na vašu ženstvenost / muževnost koja ih je privukla. Zasigurno ste izuzetno jaka osoba jer sa slabićima oni nikada ne “petljaju”. U većini situacija njihovo ponašanje je milo i spokojno, ali pozadina ovakvog ponašanja nije njihova prava priroda, već procjena da takvo ponašanje dobro prolazi kod ljudi.

Ne pokušavajte im oduzeti ulogu zvijezda u vašoj ljubavnoj priči jer ćete tek onda u praksi saznati njihovu pravu snagu. Oni ne mogu živjeti bez scene i svjetla reflektora i nužno im je divljenje. Nemojte biti ljubomorni na njihovu sklonost da budu u centru pažnje u prostoriji punoj zadivljenih pogleda. Glave će se uvijek okretati gdje god oni prođu. Često će koketirati, ali to im je način kojim će prikrivati ​​čudan strah da nisu poželjni. Stalno sebi moraju dokazivati ​​da su “in”. Previše su ponosni i dostojanstveni da bi gubili vrijeme na besmislice, zato shvatite njihove potrebe na vrijeme i ponašajte se sukladno njima.

Djevica

Stidljivi su, ali to ne znači da ne poznaju sve moguće trikove i ne posjeduju sva oružja, uključujući odlučnost da traže sreću bez obzira na neugodnosti koje pritom mogu susresti. Kada jednom za svagda Djevica shvati da njezin brak nije savršen i ako već negdje nađe pravu ljubav, neće se dvoumiti između raskida i ostajanja. Ona hladno i precizno prekida sve svoje veze, ali nakon dužeg razmišljanja. Koliko god mrzi da prekine obiteljski krug, još više mrzi dvoličnost.

Djevice su u stanju da naprave puno zbrke na emotivnom ili bilo kojem drugom planu! U stanju su ostaviti partnere zbog prave, istinske ljubavi, da rode dijete prije stupanja u brak, postanu ljubavnica / ljubavnik i sa svim tim neugodnostima koračaju svijetom visoko podignute glave jer su izgrađene od najfinijeg i najtvrđeg čelika. Hrabri ljudi. U ovom znaku najveći je broj usamljenika koji organiziraju život tako da okolina ni ne primjećuje da im u životu nešto nedostaje. Ali ipak duboko unutar sebe čeznu za ljubavlju i intimnostima.

Vaga

Od šarma jedne Vage se teško bježi. Pokušate, one će vas svojim racionalnim, logičnim argumentima privoljeti i dokazati vam da griješite. Pored tih svih fascinantnih moći rezonovanja koje primjenjuje na vas, one će postati toliko slatke i blage da ćete zaboraviti sve frustrirajuće nesuglasice njihove prirode. Potom će vam se osmjehnuti i vi ćete im svoje srce predati na dlanu. Vaša bitka je izgubljena, njihovi snovi postaju vaši snovi i ništa vam neće biti teško učiniti kako biste ih usrećili. Problemi u vezama uvijek nastaju zbog njihovog nedovoljnog shvaćanja partnerovih potreba.

Često miješaju prijateljstvo i ljubav. Međutim, ne pate često zbog slomljenog srca iako imaju dosta ljubavnih afera. Oni gotovo uvredljivo brzo zaboravljaju. Pretrpjet neke rane jer Vage ne dopuštaju da ih sentimentalne veze zarobe.

One nikada nisu zainteresirane za vaš tajne. Ne znaju i ne žele znati kako vaš mentalna organizacija funkcionira. Možete provesti besane noći pored njih, a da se on nijednom ne zapitaju zbog čega imate besanu noć i što je razlog vaš nesreće. Oni su previše zaokupirani svojim razmišljanjima i svojim životom da bi još imao i vas na vratu.

Škorpion

Njima je život namijenio nekoliko različitih puteva koje mogu odabrati. Mogu se igrati noćnog osvetnika koji nije previše mudar i trošiti svoje vrijeme i sposobnosti na razne pakosti ili mogu biti izuzetno samilosni, nježni te intelektom i mudrošću dopustiti drugima da s njima dožive zajednicu između ljubavi i smrti. Provjerite u koji tip spada vaša Škorpion.

Ako spada u osjetljive osobe, ne tražite Škorpijin mišljenje, tresnuće vam istinu u lice. On ne dijeli komplimente da bi zadobio naklonost ili stekao saveznike. Laskanje mu je ispod časti. Zato ako vam kaže nešto lijepo, poštujte to.

strijelac

Strelčevi uvijek govore upravo ono što njihovi partneri mrze iz dna duše. Ali ponekad znaju tako prelijepo zacvrkutat iu tim trenucima zaboravljaju na sve ružno ili neugodno. Vjerojatno se partneri Strijelčeva s nelagodom znaju sjetiti onog trenutka kada su ošamućeni ljubavlju bili spremni plaču, mole, preklinju da budu njihovi do kraja života, ali bili su na brzinu zaustavljeni njihovom surovom i glupom primjedbom u stilu: “Mrzim ljude koji izgledaju izgubljeno i zaljubljeno! ”

Nakon šoka koji se pritom pojavio na vašem licu, oni toplo kažu da ste vi zapravo najbolji mogući muškarac / žena na svijetu i da im se vaša izbuljene i zaljubljena faca baš dopada. Nastavili ste sjediti i zapravo ostali do kraja života s njima, zar ne?

Prijateljski su raspoloženi, iskreni ljudi, lako se privijaju na vaše srce svojim posebnim, fascinantnim, ali ništa manje čudnim šarmom. Prokleto su iskreni, čak će vam to često puta ići na živce i tada ćete tiho zaželjeti da vam slažu, da vam kažu bilo što, samo da vas ne boli. Nisu uvijek mudri, često puta razmišljaju i srcem i umom, ai ludo su hrabri. Nespretno će ustajati, ponovno padati, ali opet nanovo pokušavati. Zanimljivi su, u svakom slučaju.

Jarac

Specijalnost ovih ljudi jeste da pripadaju biljkama koje kasno cvjetaju. U mlađim danima djeluju dosadno, ostarjelo i veoma konzervativno, dok u starijim godinama počinju se otvaraju i da suncu pokazuju prelijep cvijet koji je izrastao u tišinama njihove unutrašnjosti. Oko tog cvijeta i dalje postoje bodlje koje pažljivo otklonite i potom uživajte u njemu. Ljubavna veza s ovim tipovima ljudi, ukoliko završi brakom, jeste kao uživanje u desertu koji dolazi uvijek na kraju.

Smatraju se vjernima i zavjetuju se na obiteljskom oltaru. Puni su poštovanja prema obiteljskim vezama i odnosima, a to ujedno znači da vode brigu io obitelji koju su stvorili brakom io vlastitoj kojoj su odani od djetinjstva.

Nemojte misliti da ste ih vi odabrali, zapravo sa sigurnošću mogu tvrditi da su oni izabrali vas i to s istančanim osjećajem za pedigre i savršenstvo. Izabrali su vas zato što su ocijenili da ćete biti dobar partner s jakim osjećajem za dužnost. Kao njihov partner morat se elegantno oblačiti kako biste impresionirali njihove poslovne kolege, a poželjno je da budete pametniji, ljepši, s boljim manirima od njihovih partnera. Odgovorili ste i zadovoljili njihove visoke standarde – možete biti sigurni da ćete živjeti u vrlo lijepom i dugovječnu braku koji će često puta biti dosadan, ali nećete oskudijevati ni u čemu.

Vodenjak

Kada su zaljubljeni, krasi ih vjernost stabilnih znakova, ali i ravnodušnost i nedostatak emocija zračnih elemenata. Moguće je uspostaviti uspješnu vezu s njima ako ih pustite da slobodno slijede bezbroj svojih zanimacija i druženja s prijateljima. Oni pripadaju svima, ali ipak nikome. Ljubav može biti nježna i nadahnuta, ali na tom planu će uvijek biti nejasnoća. Nisu zainteresirani za partnerovu štednu knjižicu.

Međutim važno je napomenuti da su česti razvodi kod Vodenjaka. Najbrži način da se razvedete s Vodenjakom jeste pokazivanje ljubomore, posesivnosti ili predrasuda te biti kritični, uštogljeni ili krajnje konzervativni.

Vodenjaci su često podložne iznenadnim nastupima inspiracije, a intuicija im je izvanredna. Oni gledaju daleko ispred sebe ili svih nas. Ovi ljudi žive u budućnosti koju možete posjetiti samo s njima. I za kraj – Vodenjaci su mistične. Izvolite ako to volite!

ribe

Obično su tvrdoglavi i histerični, zato bolje da su uz njih partneri koji će ih zaštititi, iskreno voljeti i pritom podnositi sve njihove živčane krize i hirove. Većina njih je intuitivna, s visoko isturenom antenom za predviđanje budućnosti. Da bi ih netko zavolio, treba ih prije toga dobro upoznati, poštovati njihove snove i stvaralačku slobodu, jer oni su ljudi za velika postignuća!

Treba im jako puno stimulacije, odmah s jutrom morate započeti sanjati s njima, nastaviti sa šalama i zanimljivim vicevima, večer dočekati u miru. Nakon niza promijenjenih raspoloženja koja su vas kao partnera izmorila vi možete odahnuti i reći eto, i ovaj dan ste priveli uspješno kraju. Kad legnete u krevet s njima, zaključit da je energija partnera sjajna, ali hirovita, a oni ipak izuzetni. Umorni lako ćete zaspati, jer vas sutra čeka brdo poslova koje morate obaviti umjesto njih, jer oni su jednostavno neuhvatljivi i neorganizirani.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €