Škorpion / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ova kombinacija znakova, prije svega, pospješuje učinkovitost. Duboka energija, koja Vam je već kao Škorpionu svojstvena, stavlja se pod kontrolu Djevice koja je stručnjak za stvarnost i organizaciju. Zbog toga ste u stanju koordinirate mnoge proturječnosti koje su u životu neizbježne, obdareni ste sposobnošću mirenja suprotnosti solidnom i marljivom dijalektikom koja omogućuje korištenje sinteze “za” i “protiv” radi ostvarenja dugoročnih ciljeva.

Oni su ponekad uzvišeni, ponekad razumni, ali – da bi ih dostigli – Vi u svakom trenutku znati kada morate biti oprezni, kada je vrijeme da se strasno angazujete, kao i da odmjerite onu neophodnu dozu skromnosti i ambicije, uzdržavanja i nestrpljenja. Imate urođeni smisao da procijenite što je potrebno u određenoj prilici. Perfekcionista ste, imate oštro oko za detalje, koje promatra svijet oko sebe bez neke prevelike susretljivosti.

Ali ova dvostruka priroda krije za Vas i mnoge zamke. Tjeranje sebe na rad teško se miri s instinktivnim ponašanjem i snažnom agresivnošću impulsa. Bit će kao Vi, čija je osjećajnost inhibirana i koje je – svojim rođenjem i obiteljskom okolinom – programirano za neprekidnu borbu i aktivnost, takvo biće kao da ne prihvaća miran život, bez problema. Dovoljan Vam je i jedan mali detalj pa da Vam se raspoloženje naglo promijeni i počinjete tjerate inat i sebi i i drugima (njima nešto malo češće).

Standardi su Vam dosta visoki i kritički ste nastrojeni prema okolini. Vi ste diskretni, tajanstveni, i slabo popustljivi prema fantazijama ili ekstravagancijama onih koji Vas okružuju. Zato njima možda izgledate kao osoba na distanci, rezervirana i povučena. Vama često upravljaju neke skrivene sile, jaki instinkti, neka neobjašnjiva osjećaje. Ipak, imate zdrav razum i osoba ste od inicijative; aktivni ste i snalažljivi, ali imate sklonost da se iscrpljujete nevžnim stvarima.

Vaša složena priroda mora naučiti vlada svojom nedisciplinom, da odmjeri svoje delirijumu, usmjeriti svoje izražene tendencije ka rasipanju – na novac se to najmanje odnosi – i ublažiti razorni žar svoje ljubomore. Sukob Vaše dvije prirode je neprekidan i čas prevladavaju prohtjevi mozga, čas osjetila i osjećaje. Samo ogromnom moralnom sposobnošću možete uravnotežiti ove dvije snage … U suprotnom, imat ćete prilike da sami sebi iskomplikujete život, kao i da upoznate gomile morbidnih aveti i neurotičnu paralizu nezadovoljenih izbor. Da bi maskirali svoje slabe točke možete pribjegavati ironiji i sarkazmu …

Treba znati da imate razornu psihu, jaču nego što je to uobičajeno, i da je ona, i način na koji vlada Vama, jedan od najvažnijih uzroka mnogih Vaših životnih problema. Vaša najizrazitija osobina je suzdržanost. Nikad ne dopuštate da se prodre u Vaše najintimnije i najskrivenije sfere i uspješno skrivate od drugih svoje slabe točke. Ono što Vam u mnogim situacijama daje prednost je duboka i snažna intuicija koja Vam omogućuje da jednostavno razlučite istinu od laži, da razdvojite dobro i zlo. Čvrsti i ustrajni u svojim odlukama, u stanju ste koncentrirate sve svoje snage u pravcu ideala kojima težite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK