Magija

Škorpion i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kada se Ovan i Škorpion sretnu, može se raditi o tako jakoj vezi, gdje će se oboje zapitati kako su samo do tada uspjeli živjeti jedno bez drugoga.

Oba partnera u ovoj kombinaciji vole moć, i ako nauče raditi zajedno a ne jedan protiv drugog, moći će dosegnuti sve ciljeve koje požele. Škorpion je više fokusiran i odlučniji od Ovna, dok Ovan ume da započne skoro svaki posao na način koji oba partnera visoko cijene.

Iako Ovan može biti strašno odan i vjeran, Škorpion ispoljava dublju i kompleksniju predanost ljubavnom spoju. Ovan i Škorpion su moćan par ali i prilično težak miks, fascinantna kombinacija kojoj je potrebno dosta posvećenosti od oba partnera. Tradicionalno, Mars (planeta ratnika) vlada i nad Ovnom (vatreni znak) i nad Škorpijom (vodeni znak). Ipak, intenzitet ratničkog duha varira kod oba partnera.

Kada se ovo dvoje sretnu, nestrpljivi Ovan je u stanju “igra” oko tajanstvene i naizgled strpljive Škorpioni neko vrijeme, ali fascinacija je obično obostrana i duboka. Kada Škorpion napokon dozvoli Ovnu da napravi prvi korak, predstoji vatromet u postelji, jer vatreni Mars susreće svoju strastvenu stranu, pogotovo ako i ostali astrološki aspekti harmoniziraju u ovoj kombinaciji.

Škorpijin miran izgled ne treba biti poremećen. Škorpion je kao duboka voda s mirnom površinom. Ako Ovan želi upoznati dubine, ne bi trebao da se brčka u plićaku. Pregovaranja bi trebala početi odmah, mada u Ovnovom rječniku ne postoji riječ “pregovaranje” – činjenica koja često kreira razočarenje jer se stvari ne odvijaju dovoljno brzo kako bi to Ovan želio.

Škorpion može naučiti Ovna kako da napreduje i prosuđuje druge ljude, ako to ovaj dozvoli. U protivnom, Ovan je eksplozivan, ali Škorpion je eruptivna! Ova mikstura Vatre i Vode je u stanju da kreira dovoljno vrele pare da pokrene turbinu! Ova veza teži da bude jako strastvena i često argumentativni, jer oba partnera posjeduju veliku dozu ljubomore.

Škorpion teži biti više strpljiva, ali i više posesivna nego Ovan. Ali, zanemarujući njihove razlikosti, oba partnera vole rizik i usuđuju se dosta toga; ova veza nikada nije dosadna! Ovnov temperament je legendaran – slično djetetu, Ovan se brzo naljuti, ali brzo i zaboravlja, dok Škorpion zna veoma dugo da pamti, jer spada u fiksne znakove zodijaka – teško onom Ovnu koji naljuti ovog ponosnog, tajanstvenog stvora sa otrovnom žaoku. Ako Ovan nauči kako pravilno da priđe Škorpionu – sva strast i puno toga više otvorit će se pred njim u dubokim vodama Škorpijinog znakova. Gdje je Ovan inspirativan, Škorpion je promisljena. Jedan drugog trebaju držati na dugom lancu i podariti slobodu. Ovan može naučiti tajne moderiranja i Škorpion može biti lakše dokučivo – ali ni jedan ni drugi se neće zaista promijeniti!

Ako Ovan gura i požuruje Škorpiona, treba se pribojavati Škorpijinog otrovnog uboda. Ako posesivna, kontrolirajući Škorpion pokuša svježe i zauzda vatrenog Ovna, riskira da ga dovede u stanje paničnog bijega, u pravcu tuđeg zagrljaja i postelje. Oba partnera u ovom spoju mogu biti jako ljubomorni i posesivni. A riječ “posesivnost” ima poseban stupanj značenja u Škorpijin rječniku – prevarena Škorpion je spremna na ozbiljne konsekvence.

Ovan i Škorpion mogu biti nepobitan par, spreman na osvajanje svijeta – ako potpišu privatni pakt jedno s drugim. Što se poslovnih odnosa tiče, Ovan i Škorpion kao partneri nisu baš dični uspjehu, osim ako posluju u različitim državama, daleko jedan od drugog. U protivnom, vatreni Ovan nikada nebi bio zadovoljan sa lakim poslićima, a Škorpion bi konstantno pokušavala uguši Ovnov entuzijazam.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK