Magija

ŠKORPION-Ljubavne veze, astrološki pokazatelji (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veza s muškarcem u znaku Škorpiona – ovo je muškarac koji se pojavljuje u većini ženskih romantičnih fantazija. Životinjska magnetska privlačnost Škorpiona, privlači izobilje ženske pažnje. Ali on, u stvari, nije muškarac za romantične igre. On posjeduje dosta samokontrole, ali ispod te hladne i kontrolirane vanjštine leži dosta moćnih emocija. Škorpion shvaća svoje intimne odnose vrlo ozbiljno, baš kao što to čini i sa svim ostalim aspektima svog života. On je ljubomoran ljubavnik. Vrlo strastven u svojoj ljubavi, on također može pokazati svoju okrutnu prirodu, ako postoji razlog da posumnja da mu je partnerica nevjerna.

Veza s ženom u znaku Škorpiona – ona odiše tako veličanstvenim magnetizmom, da je sve što je potrebno učiniti samo disati, i muškarci će prosto izmileti iz svih kutova. Um joj je vrlo britak, baš kao što joj je tijelo opčinjavajuće. Ona zna kako svaku situaciju preokrene u svoju korist. Žena u znaku Škorpiona je jako snalažljiva u ljubavnim odnosima. Za Škorpiona se kaže da je jedan od najseksepilnijih znakova Zodijaka. Ali je za Škorpiona točno i to, da će biti odan i požrtvovan partner. Ona voli sa ogromnim intenzitetom. Kada ulazi u vezu, ona to ne radi tako olako. Ona će pažljivo odabrati budućeg partnera, i on će joj biti za cijeli život. Ako ima razloga biti ljubomorna, njezin partner bi trebalo da se čuva. Pakao nije ravan bijesu prezrene Škorpiona.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK