Škorpion-Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ljubav

Ako ste slobodni, ja sam negdje sigurna da ste već zaljubljeni, ali je problem u tome što ta vaša priča koju toliko priželjkujete, nikako da se pokrene. I tijekom većeg dijela ovog mjeseca ćete se “juriti” i nadmudrivati ​​s osobom koja vam se sviđa, igrati se vruće – hladno igrica, i nadati se da će se sve nekako riješiti samo od sebe. I vi i osoba koja vas privlači nikako se odlučiti i napraviti neki konkretniji potez. Kada Mars, vaš vlada, uđe na samom kraju druge dekade u znak Riba i vaš polje ljubavi, emocije će vas lupiti posred čela i teško ćete uspijevati da se kontrolirate i obuzdavate. Više je nego izvjesno da ćete baš u ovom periodu i ostvariti ono za čim čeznete. Ukoliko ne postoji osoba za koju ste zainteresirani, netko se može pojaviti bukvalno “iz vedra neba”. Ako vi budete oklijevali, ona će povući prave poteze tijekom posljednje nedjelje ovog mjeseca. Pa baš lijepo – da u novu 2017-u uđete sretni i zaljubljeni do ušiju! Ako imate emotivnog partnera, evo razdoblja kada se sve ono što vas je u prethodnim mjesecima mučilo može srediti i stabilizirati. Ne samo to – sada zaista možete povratiti onaj stari ljubavni zanos, samo je potrebno da se oboje malo opustite i prepustite jedno drugom. Problema između emotivnih partnera jedino može biti ako imate neke nerazrešene nesuglasice koje se tiču ​​ljubomore, vjernosti, ili pak – financija.

posao

Jedino na što biste trebali obratiti pozornost tijekom prosinca jesu nedefinirani dogovori, problemi s papirima, mogućnosti za neka manja kašnjenja. Ipak, obzirom da vas prati luđačka energija, ali i da nekako intuitivno uspijevate “namirišete” probleme, ne sumnjam da ćete ovo uspjeti predupredite. Također, ne oslanjati se mnogo na tuđa obećanja, jer su ljudi skloni reći pa zaborave, ili da ispune onda kada to vama više nije potrebno. Budite svoji, računajte na sebe i samo vjerujte sebi – i nema šanse da tijekom prosinca na bilo koji način “omasim” u poslovnom segmentu. Vaše su predispozicije za ovo razdoblje više nego dobre i budite sigurni da ćete krajnjim rezultatima itekako biti zadovoljni. Prve dvije dekade ovog razdoblja bacite se iz sve snage na posao, a svaku mogućnost da sebe izreklamirate i ostaviti dobar dojam iskoristite. I vama će se inozemstvo “otvoriti”. Iskoristite svoje šanse!

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju – vaš su pozicije tijekom prosinca više nego dobre. Ono na što biste mogli obratiti pažnju jest praznik – i sami ste svjesni da vrlo često dovodite sebe do krajnjih granica. Iako lako obnavljate energiju, ipak je potrebno da povremeno posvetite po koji dan isključivo i samo sebi. Godit će vam plivanje, masaže, razne energo-terapije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK