Magija

Škorpion-Mjesečni horoskop za prosinac 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jedan čudan mjesec na emotivnom planu za Škorpiona. Istina je da će Venera prijeći u vaš znak i da će prilika za ljubav biti mnogo više, jer ćete vi osobno dobiti i na šarmu i na intenzitetu i na magnetičnosti i privlačiti pripadnike suprotnog spola. No, ne treba zaboraviti da je vaš vladar u znaku Vage u dosta lošim aspektima i još na sve to – u polju tajni i podsvijesti. Neke će se Škorpioni upustiti u toliko intenzivne avanture i odnose tijekom ovog mjeseca da će ih vjerojatno zapamtiti za cijeli život. Drugi će pak imati velike muke da naprave odabir i opterećivati ​​sami sebe odlukama na koju se stranu okrenuti. Ne bi me ništa čudilo da sjedite na dvije stolice istovremeno. Oni u emotivnim vezama i brakovima će biti u jednom strasnom razdoblju, koji će, isto tako strasno, biti Presecan svađama i raspravama svakih vrsta. I pitanje veronosti može biti potegnuto, jer će se neke Škorpioni suočiti s ozbiljnim optužbama od strane voljene osobe. A možda čak i biti otkrivene u svojim “sumnjivim” radnjama. Mislim da ste do sada shvatili ono što pokušavam reći – tijekom cijelog ovog prosinca svega će biti, samo neće biti mira. Doduše, vi podsvjesno uvijek i tražite da se nešto događa, biti burno, ali nisam sigurna koliko će vam sva ova bura zaista i prijati. Jer, u pojedinim trenucima će prijetiti da se pretvori u tornado koji ruši sve pred sobom. Vama će osobno biti najteže jer nećete moći kontrolirati i obuzdati svoje strasti, a te iste strasti će vas voditi u situacije koje su turbulentne, ali i nezaboravne.

posao

Mjesec u isto vrijeme poticajan, ali i težak. Izgleda kao da su se sve zvijezde urotile da vam ne daju ni trenutka predaha. Ono što je lijepo je da se otvaraju jače mogućnosti za financijske priljeve i da će vas ovaj trend pratiti sigurno u prvoj i drugoj dekadi prosinca. Nakon toga, priljevi idu ka smanjenju, a troškovi ka povećanju, što je sve posljedica nastupajućih praznika. Ono što nije lijepo jeste da ćete kroz svoje poslovne odnose uglavnom prolaziti na najkompliciraniji mogući način. Neke suradnje će u ovom mjesecu pući i to vjerojatno nepovratno. Ako se nešto tog tipa dogodi, kažite sami sebi da je to najbolje. Jer, sada možete okrenuti nekim drugim stvarima i poslovima koje ste nepotrebno zanemarivali. Nemojte zaboraviti još jednu stvar – početkom siječnja vaš vladar Mars ulazi u vaš znak. A od tada vas, dragi moji i drage moje – nitko ne zaustavi. Još jedno vrijeme funkcioniraju na ovaj način, pokušavajte koliko možete se izborite s gomilom obveza, a kada dođe pravi trenutak – idemo na bolje.

Zdravlje

Najrealnije gledano – zdravstvene prilike nisu dobre po vas. Problemi s psihom, nervoza, stres, padovi u depresiju. Pored ovoga – problemi s upalama, infekcijama, virusima. Idemo dalje – kičma, glava, sinusi. Nekako kao da ste se rašrafio u potpunosti, što nije ni čudo, obzirom na to kroz kakav period godinama prolazite. Koliko god bilo u vašoj moći – vodite računa o sebi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM