Škorpion-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: Prvih desetak dana ovog mjeseca još uvijek ćete vući nervozu i napetost iz prethodnog razdoblja i biti skloni raspravama sa voljenom osobom. No, na svu sreću, ovo neće ni na koji drastičniji način ugroziti odnos u kojem ste. Nastavak siječnja je za Škorpiona više nego dobar jer se poslije dužeg vremena ponovo osjećate sigurnim u relacijama u kojima ste. U ovakvim okolnostima, vi lako ispoljavate ljubav, romantiku i bliskost prema partneru, ai on će znati uzvratiti na pravi način. Mirno more pripadnicima vašeg znaka, bez obzira da li ste u dužim vezama ili bračnom odnosu. Znam da se neke Škorpioni nadaju podizanju svog odnosa na višu razinu, ali mislim da je malo vjerojatno da će partner imati sluha sada za ove vaše potrebe. Ukoliko ste slobodni, morat ćete naučiti u prvoj dekadi mjeseca budete malo obazriviji u novim poznanstvima. Naime, ne razumiju baš svi vaš čudan smisao za humor, a ni energiju koja ume biti pomalo napadna i nasrtljiva, pa je moguće da neke emotivne prilike propustite zato što će se druga strana povući. Ako možete, budite opušteniji, a ako ne možete – pa, tko ne može vas prihvati onakve kakvi jeste, nije mu ni mjesto pored vas. No, bojim se da u drugoj i trećoj dekadi siječnja neće biti baš mnogo šansi za neku emotivnu kombinatoriku. Umjesto da kukate što nikog zanimljivog nema na vidiku, posvetite se sebi. Taman imate dovoljno vremena za druženje i izlaske s nekim ljudima s kojima se odavno niste vidjeli, a možete se posvetiti i nekoj fizičkoj aktivnosti koja bi vam itekako prijala.

Posao: Reći da ćete proći loše tijekom siječnja, ne bi bilo istina … ali također je istina i da nećete ostvariti onoliko koliko ste planirali. Venera jeste u vašem polju posla i novca, ali njena konjukcija sa Saturnom i kvadrat s Neptunom će vas donekle zablokirati i smanjiti vam priljeve, a s druge strane – neke obveze će doći na naplatu. Bit ćete malo neraspoloženi u prvom dijelu siječnja i često razmišljati na koji način da se izvučete iz ovoga i pokrenuti poslovanje.

Drugi dio mjeseca je bolji, ali opet ne onoliko koliko je vama potrebno, pa je vjerojatno da ćete ovaj period završiti negdje oko pozitivne nule. ipak i pored svega, s vladarom vašeg znaka, Marsom, u polju ličnosti – umetati vi i ovo prebroditi na pravi način. Angažovaćemo se oko nekih dodatnih poslova i potražiti nove izvore prihoda, kao i nove poslovne suradnike, klijente. Sredinom mjeseca jedna šansa “na blic” će se otvoriti pred vama i ne oklijevajte, prihvatite je. Moguće je da je ovo izvan svih vaših dosadašnjih poslovnih tokova, ali je bitno da vam donosi dobitak.

Zdravlje: U prvom dijelu mjeseca stres i nervoza, a tada ste skloni i ozljedama, pa budite oprezni – mogući su padovi, pa možete ugruvati kralježnicu ili istegnuti neki ligament. Također – ne pretjerujte s hranom, jer su mogući problemi s probavom. Drugi dio mjeseca je potpuno drugačiji, vi se osobno osjećate jako dobro, ai zdravstveno stanje se drastično popravlja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €