Škorpion-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, najbolje bi bilo da se tijekom ovog mjeseca opustite i prepustite. Vladar vašeg znaka ide retrogradnim hodom, vi ste u razdoblju smanjene energije, možda ste i izgubili čak onu potrebu biti partneru na usluzi svaki čas. No, vaš voljeno biće, kao da osjeća da ste u “padu” i iz sve snage će se truditi da vas odobrovolji i uljuljka u neke divne, emotivne trenutke. Partner se trudi stabilizirati vaš odnos i dokle god se vi ne budete u velikoj mjeri miješali u to, sve će ići kao po loju. Zbog retrogradnosti Merkura ne izvlačite neke stare priče na površinu, i ne “ujedajte” voljenu osobu kada upadnete u vašu, nadaleko čuvenu mrgodnost. Za promjenu – vi ne radite ništa i ne pokušavajte kontrolirati situaciju, kao što to inače znate. U posljednjoj dekadi svibnja će i strast krenuti uzlaznom linijom, iu suštini – nemate ni malo loš period pred sobom! Ukoliko ste sami, vladar polja ljubavi, Jupiter, kreće direktnim hodom u prvoj dekadi svibnja u vašem polju prijatelja. Netko poznanstvo koje je na ovaj način pokrenuto još u prethodnom razdoblju, sada se može aktivirati i intenzivirati. I neke nove šanse će se otvoriti Škorpionima i to preko društvenih mreža, preko izlazaka, proslava, zabave. Proširite krug prijatelja jer vam iz ovog segmenta sada slijedi i pokretanje ljubavne priče.

posao

Retrogradni Saturn i Mars u polju posla i novca, za divno čudo će, tijekom ovog mjeseca biti na vašoj strani, i to najjače od kraja druge dekadde svibnja, kada vladar ovog polja Jupiter krene direktnim hodom. Sve ono što ste u prethodnom razdoblju pokrenuli, sav trud koji ste uložili (a toga je bilo ihaj-haj!) Sada će početi donositi poslovne rezultate, uspjeh, ai ono najvažnije vama u ovom trenutku – novac. U polju ozbiljnih poslovnih partnerstava je stelijum planeta, pa ćete se i tijekom ovog razdoblja fokusirati najviše na suradničke odnose. Doduše, tu može biti malo problema, najviše zbog retrogradnosti planeta komunikacije, Merkura, pa očekujte neke napete momente u dogovorima, kao i kašnjenja i probleme s dokumentacijom. Neki dugovi će doći na naplatu, ali ćete s ovim uspjeti bez veće muke izaći na kraj. Također su odlično postavljene suradnje sa strancima, iz ovog segmenta slijedi uspjeh i stabilnost.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja, ali i vladar vašeg znaka, Mars, ide retrogradno što svakako donosi i dalje smanjene psiho-fizičke sposobnosti. Ovo se i dalje najviše može odražavati kroz umor, iscrpljenost ili smanjen imunitet. Nema druge, već da mnogo više vremena posvetite sebi i samo sebi. Odmor i blaga rekreacija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €