Škorpion-Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Svega će biti tijekom ovog mjeseca, samo mira ne. Doduše vas je taj prisilni mir tijekom siječnja činio vrlo nemirnim, tako da ćete sa zadovoljstvom prihvatiti gomilu dešavanja, pa makar bili povremeno nervozni. Neka se događa bilo što, samo da se dani ne vuku jedan za drugim. E, pa izgleda mi da je veljača namjerio da vam baš ove želje ispuni. Ukoliko ste slobodni, ako odmah u prvoj dekadi mjeseca ne upecate neku nevinu žrtvu I privedete je u svoj zagrljaj, onda će se to dogoditi u trećoj dekadi. Onaj koga želite neće uspjeti vam pobjegne. Kada stvari jednom počnu da se dešavaju, odvijat će se iznimno brzo. Romantika će vas spucati kao nikada do sada, pomiješana s ekstazom I velikom strašću. Pitate se koliko će dugo ova ljepota trajati? Ne pitajte se mnogo, uživajte I ne razmišljajte o sutrašnjici. Oni u emotivnim vezama I brakovima mogu imati povremeno problema. Nemate razloga za zabrinutost, jer ovo nije nešto što vas može odvojiti, čak može doći kao dodatni začin koji će vam zimske noći učiniti dovoljno toplim. Možda I vrelim. Baš kod zauzetih Škorpion imamo jednu pomalo nezgodnu stavku. Naime, u drugoj polovici mjeseca možete početi malo drugačijim očima gledati nekog iz kruga prijatelja I može se javiti određena seksualna napetost u zraku. Od vas zavisi da li ćete htjeti dublje ulazite u to I da možda ova osjećanja I aktivirati. Jedini savjet koji bih vam mogla dam jeste da imate na umu svoje prioritete – a to je očuvanje veze u kojoj ste. Kratkotrajni izlet bi mogao ugroziti vaš odnos. Vodite računa.

posao

Već neko vrijeme ste svjesni da je sve u poslovnom segmentu krenulo ka napretku. E sad, druga je stvar što imate osjećaj kao da se penjete na vrh Himalaja bez adekvatne opreme. I sve s ruksakom na leđima s teretom od sto kilograma. Da radite kao crnac od jutra do sutra, I to stoji. Da niste adekvatno nagrađeni za sav taj trud – I to je istina. No, velikog izbora nemate. Želite ostvariti svoje ciljeve I ići ćete nepokolebljivo naprijed, I pored svih prepreka. Pred vama je odličan mjesec koji će vam otvoriti vrata nekih novih suradnji I dovesti vas korak bliže onome što priželjkujete. Budite svjesni da vam je potrebna podrška drugih, pa ćete bolje raditi unutar momčadi ili veće organizacije. Prijatelji vam vraćaju neke usluge iz prethodnog razdoblja, ostvarićetete suradnje sa strancima, možda I preko njihove preporuke. Ukoliko vodite privatni biznis, budite malo oprezniji I ne donosite odluke na prečac. U drugom dijelu mjeseca se mogu javiti problemi sa nekim neplaćenim obvezama iz prethodnog razdoblja. Regulirajte ovo što prije.

Zdravlje

Vi niste umorni, vi ste kronično premoreni. Na svu sreću pa je vaša osobna energija neiscrpna, pa ćete uspijevati izaći na kraj I sa ovakvim situacijama. Obnovite svoj organizam drugačijim načinom prehrane, s više odmora I boravka na svježem zraku. Starijim Škorpijama problemi s dvanaestopalačnim crijevom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €