Škorpion / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sklonost ka introspekciji, ka istraživanju labirinata unutarnjeg života dostiže vrhunac kod ove sprege dva Vodena znaka, jednog kardinalnog (Rak) i drugog Fiksnog (Škorpion). Ovo je idealna kombinacija senzualne strasti i idealizovanih osjećaje. Ali, ovo je i nemirna priroda, obuzeta svojim snovima, suočena s prividnim protivrečnostima stvarnog i zamišljenog.

Razapeta između odbacivanja superiornosti i želje da se uzdigne, ovo je ličnost predana snažnim osjećajima. Ako pusti na volju svojoj agresivnosti, ona se pita je li to mudro i ima tendenciju da se povuče; ako pokuša ovlada drugima, sputavaju je obziri; ako se prepusti intuiciji, plaši se da je ona ne uzme suviše pod svoje; ako ne uspije usmjeri ličnost, vreba je neravnoteža. Ovo je dakle, prijemčiva i misteriozna, priroda, krajnje intuitivna, maštovita … i veoma osjetljiva na impresije iz vanjskog svijeta.

Snaga dvije prirode u ovoj kombinaciji otkriva drugima nemire njene duše. Ovakva ličnost je tajanstvena i prije oprezna, bistra, sanjalačka i nije je nimalo lako nadmudriti. Intuitivna i pronicljiva, ona stalno analizira sebe, ispitivački promatrajući druge. U njoj latentno postoji iskušenje za nečim dalekim, nedokučivim. Iako zrači pojačanim magnetizmom, misteriozna je, teška za upoznavanje i sklona neprestanom bježanju od stvarnosti.

Često prepredena i žilava, ovo je pretežno introvertirana ličnost, koja je ipak sposobna uvijek nađe nove puteve u borbi za osvajanje uspjeha, ukoliko se ne utopi u svojim unutarnjim patnjama. Tim prije, što je podupire neobično oružje – memorija, vrijedna i nezamjenjiva pomoć u osvajanju ne samo materijalnih pozicija već i zavidne intelektualne neovisnosti …

– Vaša egzistencija je u velikoj mjeri pod utjecajem obiteljskih slika iz prošlosti. U Vama se mogu naći neki daleki strahovi, arhaični, u traganju za djetinjstvom. Vi ste mirniji, stidljiviji i osjećajniji nego tipični predstavnik Vašeg zodijačkog znaka Škorpiona. Uživate u romantičnim i neobičnim događajima. Raspoloženje Vam je puno uspona i padova i dešava Vam se da se zapletete nekim emocionalnim situacijama.

Skloni ste neujednačenom, skokovitom ponašanju i unutrašnjem nezadovoljstvu, jer Vam se uvijek čini da jednu stranu svog bića niste zadovoljili. Vi privlačite druge koji u Vama osjećaju fascinantan svijet, koji je pomalo problematičan ali zato neodoljiv. Imate odličnu intuiciju pri ocjenjivanju ljudi i ona Vam pomaže riješiti gotovo svaki problem.

Vi ste biće misterije i sjene. Puni ste mašte i ponekad živite u jednom čudnom i nestvarnom svijetu, daleko od realnosti. Emocije su Vam veoma jake, vrlo ste osjetljivi iu svakoj situaciji pokušavate se zaštitite. Tajanstveni, u dubini duše, umjetnik i kreativac, imate pokatkad maštu koja je plodna ali i morbidna.

Strah od ismijavanja ili kritike, ponekad Vas čni diskretnom, diplomatične i konvencionalnom osobom. Vodite računa o svojim eventualnim ponašanjima koja mogu biti mazohistička i sadistička … ili autosadistička. Izbjegavajte da svoje želje smatrate stvarnošću, da imate iluzije o sebi ali io drugima …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK