Sněžná ROMANSE PUNE STRASTI: Horoskopski znaci koje čeka ZIMA PUNA LJUBAVI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zimski mjeseci će mnogim znacima Zodijaka biti teški kada je u pitanju ljubav, ali određenim horoskopskim znakovima će najhladniji dani donijeti puno romantičnih trenutaka i ljubavi. Neki znaci će konačno otkriti što žele, dok će drugima siječanj i veljaču donijeti puno samopouzdanja i lijepih emocija.

Hajde da otkrijemo koje znakove Zodijaka čeka velika ljubav tijekom zime.

Bik

Tijekom siječnja i veljače, sreća će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljude koje sretnete će podići vaš samopuzdanje i moral. Zato je ovo sjajno vrijeme da vidite koliko možete otvoriti svoje srce. Što više vremena posvećujete stvarima i ljudima koje volite i koji vam pomažu u osobnom razvoju, to će vam biti bolje tijekom zimske sezone, posebno u srcu.

rak

Godina 2018. je počela punim mjesecom u vašem znaku. Intuicija će vam uvelike služiti u polju romantike, pa ćete stvoriti odnose koji će pozitivno utjecati na vas. Nije vrijeme za izražavanje uznemirenosti. Budite jasni u vezi s vašim potrebama i vidjeti tko će biti u stanju da se dovoljno izdigne i ispuni vam sve želje.

Lav

Što stvarno želite? Nije vrijeme nastaviti ulagati u odnose koji ne napreduju i koji vas ne ispunjavaju, ali također nije dobro vrijeme da pustite da vaš ego vlada. Snaga je u vašem znaku, kao iu vašem ponosu, a ove dvije stvari mogu biti upravo ono što vam treba – ili ono što će vas dovesti do propasti. Pa, slušajte svoje srce i intuiciju i potražite ono što vam zaista treba. Bit ćete iznenađeni rezultatima.

strijelac

Iskustva koje ćete doživjeti ove zime pripremit vas za velike promjene u seksualnom i ljubavnom polju. Obratite pozornost na sve one stvari koje vas čine nesigurnim, paranoičnim i nestabilnim, kao i one koje vam donose suprotne, pozitivne stvari. Kada doživite ovu jasnoću, vi ćete znati u kojem smjeru morate kretati u odnosu na ljubav.

Vodenjak

Možda osjećate da niste raspoloženi za flertovanje … I to je u redu. Iskustvo iz posljednjih nekoliko godina naučilo vas je da poštujete svoje želje i potrebe. Ali, također vas je naučilo kontrolirati samo stvari koje možete kontrolirati i da se ne brinete o ostatku. Zbog toga ćete ove zime brzo pronaći način da se zaljubite i izgradiće vezu koja vam zaista odgovara.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €