Magija

Što donosi Plutonov tranzit? -Ovnovi će vibracije Plutonovih promjena najviše osjetiti u području statusa i karijere …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osim što će utjecati na to Pluton će djelovati i na pojedine zodijačke znakove na individualnoj razini. Kako se radi o sporijem i dugoročnijem tranzitu, njegov utjecaj je upečatljiviji na kolektivnoj razini, ali kada se radi o pojedinicima u čijim je natalnim kartama je Pluton naglašen, na njih će Pluton utjecati više nego na ostale. Ipak na sve nas djelovat mijenjajući nam uvjete života (koje diktiraju i centri moći koji će proći proces dubokih promjena). Kod svakog pojedinog znaka tranziti Plutona vezuju se uz određenu “prirodnu” kuću znaka, pa se može reći da će njegov utjecaj upravo u toj oblasti ispoljiti određene vibracije. Svaki znak će promjene doživjeti kroz određenu temu povezanu sa jednom od kuća horoskopa.

Ovnovi će vibracije Plutonovih promjena najviše osjetiti u području statusa i karijere. Mnogi će promijeniti svoje liste prioriteta i na prvo mjesto postaviti nešto drugo, nešto što im dosad nije bilo važno, a sada će dobiti na značaju. Neki Ovnovi će promijeniti životni pravac i cilj spo vlastitom nahođenju ili će ih život na to jednostavno natjerati. Pitanje poimanja autoriteta biće jedna od njihovih glavnih tema. Bit će i onih koji će se napokon odlučiti za očinstvo. Pluton na vašem MC-u govori o postizanju velike moći i položaja, ili gubitku istog. Može donijeti kaotično stanje u odnose s nadređenima, intrige, podmukle zavjere čiji je cilj rušenje položaja, časti i ugleda određene osobe, ali i neumornu borbu za priznanje, moć i neovisnost, uspješnu realizaciju novih ideja, planova, i pronalazaka. Rizik pri prihvaćanju nesigurnog profesionalnog položaja.
Za humanitarne astrologe deseta kuća je mjesto za provjeru nečije sposobnosti da nađe mjesto u životu. Deseta kuća je kuća Jarca, znaka političke i društvene moći. Pluton će ovdje asistirati u turbulentnim događajima za vrijeme njegovog dugog putovanja kroz ovu kuću pomažući vam definirati vaš mjesto u životu, posebno ako obrazuje povoljne aspekte ka drugim planetima pružit će vam priliku da izvršite značajne promjene u primarnim životnim ciljevima. Pluton može sasvim obriše postojeće ciljeve i pomoći u kreiranju novih, i ukoliko ne radite na postizanju specifičnog osobnog cilja, bit ćete zapanjeni načinom na koji se razvijaju nove perspektive tijekom godina. Najzad, obratite pažnju na to da ne koristite vaš moćan potencijal u egoistične svrhe, jer će ovo donekle umanjiti Plutonove “destruktivne udare”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM