Magija

Što radimo kada se dokopamo para? Zvijezde utječu na to da li ćete se iu kojoj mjeri obogatiti …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Iako je stav prema novcu najprije određen odgojem i prilikama, zvijezde ipak utječu na određene sklonosti u trošenju i štednji. Također, zvijezde utječu na to da li ćete se iu kojoj mjeri obogatiti.

Ovan nema računice

Impulzivni pripadnici ovog znaka inače nisu promišljeni, pa tako ni u financijskim pitanjima. Idu iz krajnosti u krajnost – na računu mogu imati velike cifre, au drugom trenutku biti u minusu do grla. Ovnovi nikako nisu škrtice jer oni rado kupuju i troše novac na druge.

Prije kupnje ne razmišljaju dva puta, međutim neće se kajati naknadno. Nisu predviđeni za bogatstvo, njima je bitnije da novac troše za svakodnevna zadovoljstva i užitke, pa čak i ako to ponekad znači život iznad njihovih mogućnosti.

Bik skuplja novac

Pripadnici ovog znaka su jedni od četiri pripadnika Zodijaka s najvećim šansama da će zgrnuti bogatstvo. Oni u novcu vide sigurnost, a fond za crne dane imaju gotovo uvijek, čak i kad pomislite da nemaju od čega da stavljaju “sa strane”.

Ipak, to ne znači da će u životu kupovati jeftino, oni ciljaju na kvalitetne i skupe stvari koje će ih služiti godinama. Neki bi mogli reći da su škrti, no oni su zapravo racionalni – neće trošiti puno na druge, ali ni na sebe ako procjene da se troši na nepotrebne gluposti.

Blizanci troše na sve strane

Definitivno nisu jedni od štedljivijih, prije su u kategoriji onih raskalašenih. Njihov moto je “novac je tu da se troši” i vjeruju u svoje sposobnosti snalaženja. Često dižu kredite, kupuju na kartice, a vide li nešto što smatraju dobrom prilikom za zaradu – uložiće ma koliko im se to riskantno činilo.

U tome mogu i dobro pogoditi, međutim, čak i veće svote novca nemaju dugo, oni će ih rado potrošiti na nezaboravna putovanja, željene luksuzne predmete ili darove ljudima koji vole. Rijetko postaju bogati, barem dugoročno.

Rakovi znaju kako zaraditi

Pripadnici ovog znaka su svjesni vrijednosti koju novac ima, a nemaju problema sa štednjom ili raspodjelom novca. Oni imaju zadani proračun kojeg se drže, a vrlo im je važan osjećaj korisnosti koji dobivaju kroz zarađivanje novca.

Kod onih Rakova koji imaju visoku radnu etiku i ambiciju, velike su šanse za zarađivanje velikih svota, pa i trajnog bogatstva. Vole investicije, samo trebaju čuvati prijevara i ponuda koje zvuče previšedobro da bi bile istinite.

Lav se novcem časti

Ovisno o njihovog odrastanja, Lavovi mogu naučiti budu skromni ili pak da se razbacuju s novcem ako su imali povoljnu imovinsku situaciju. Od prvih poslova koji rade, brzo uče da novac nosi moć, ali bez obzira koliko ga voljeli, često ga neracionalno troše.

Štede samo ako je to za neki određeni cilj, u protivnom će trošiti na svoje hirove kao i na bližnje. Neće kalkulirati prilikom kupnje auta i stana, već će ići za onim što im se sviđa, pa se često poslije pokaju.

Djevica ima praktičan pristup

Pripadnici ovog znaka ne teže velikim bogatstvima, njima je cilj da imaju namirene osnovne potrebe, crni fond sa strane i određeni novac za luksuz. Novac im pruža sigurnost, a kako su pesimisti, upravo im tajna ušteđevina može umiriti brige.

Čak i ako su u takvoj situaciji da sami ne zarađuju, pokušat u svojoj obitelji da se nametnu kao “ministri financija”.

Vaga puno ima, ali toliko i troši

Pripadnici ovog znaka često imaju sreću i prilike da zarade veće svote novca, ali jednako tako oni su sposobni potrošiti pravo bogatstvo u trenutku. U glavi uvijek imaju plan što bi sljedeće mogli kupiti ili da uplate – bilo da je riječ o robi, putovanju, predmetima za uređenje doma, parfemu, frizuri …

Uvijek im se sviđaju one najskuplje stvari, a radije će kupiti jednu kvalitetnu stvar nego gomilati gluposti. Pravi su raj za trgovce – lako ih je obrlatiti.

Škorpion čuva novac

Pripadnici ovog znaka su vrlo tajanstveni po pitanju novca, ne vole otkrivaju ni kolika im je plaća, ni koliko troše, ni koliko štede. Ako naume uštedjeti, u tome su odlični, pa su Zodijakom predodređeni da u kasnijoj životnoj dobi budu imućni.

Nije im problem naporno rade i zanemaruju svoj privatni život, ali samo ako su za to dobro plaćeni. U svakodnevici ne troše puno, ali novce im iz džepova mogu izbiti određeni poroci.

Strijelac se uči raspolaganju s novcem

U mlađoj dobi, pripadnici ovog znaka su neoprezni s novcem, skloni su trošenju na gluposti, a privlači ih klađenje i nerazumna ulaganja. Iako mogu brzo zaraditi novac, oni ga još brže troše.

Kako se često u životu nađu u situaciji bez “prebijene pare”, uče kako bolje štedjeti. Jednako tako, s godinama uče da je bolje kupovati kvalitetno, a ne gomilati stvari.

Jarac puno računa

Pripadnici ovog znaka znaju koliko se treba potruditi da se novac zaradi, pa ga ne troše nerazumno. Koliko god voljeli da štede i imaju tu vrstu sigurnosti, neće se povremeno odreći luksuza i nisu škrti. Štedljivost i odricanje uvijek se isplati za pripadnike ovog znaka, koji u kasnijoj životnoj dobi nemaju strah od neimaštine već uživaju u onome što su stekli. Često postanu vrlo imućni.

Vodenjak troši dok ima

Iako je veliki broj milijardera rođen u ovom znaku, to bi prije svega mogli zahvale svojim idejama koje su im donijele velike novce, a ne pristupu financijama.

Vodenjaci se oslanjaju na kreditne kartice i minuse za svoje preživljavanje, a dok imaju novac nemilice ga troše – bez određivanja prioriteta, poput ulaganja, režija i luksuza. Dobro je da imaju u obitelji nekoga tko će ih natjerati da se ograničavaju u trošenju.

Ribe lako postaju imućne

Jedan su od znakova Zodijaka kojima je naklonjena financijska sreća, oni lako stječu bogatstvo, ali samo od njihovog umijeća ovisi hoće li znati da ga sačuvaju.

Problem se javlja ako uđu u sumnjiva ulaganja ili pak prečesto posuđuju novac. Potrebni su im financijski savjeti, kako bi iskoristili svoj potencijal i imali stabilnu, pa čak i odličnu financijsku situaciju, jer će inače grcati u dugovima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK