ŠTO SE KRIJE IZA DATUMA ROĐENJA? Mjesec u kome ste se rodili otkriva kakva ste osoba!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Na vaš osobine utječe dan rođenja i zvijezde koje kreiraju vašu sudbinu, ali o vama mnogo govori i mjesec tijekom kojeg ste se rodili.

SIJEČANJ

Vas je vrlo lako povrijediti, ali se brzo i oporavite jer ste sami sebi najbitniji. Često mijenjate stavove, ali ste unatoč svojoj mušičavost poznati po velikodušnosti i ljubaznosti.

VELJAČA

Vi ste vrlo atraktivni, ali ujedno i nježno. Hrabri ste, neustrašivi i obožavate avanture. Međutim, iako ste brižni i ljubazni, vaša osjećajnost ume dovesti do osvetoljubivosti.

OŽUJAK

Ljubazni ste i vaš riječi svi pamte i ponavljaju jer umijete da doprete do ljudi svojim govorom. Prepuni ste ideja i vaš mozak neprestano radi. Osjetljivi ste, skloni ste oklijevanju i zbrinjavanju neodgodivih obveza.

TRAVANJ

Stidljivi ste i vrlo rezervirani. Kad netko pomisli na vas, prva primisao uvijek bude – tajnovitost. Iako ne volite stavljati sebe u centar pažnje, iskreni ste i darežljivi.

SVIBANJ

Iskreni ste i odani. Vaši prijatelji znaju da ste uvijek tu za njih. Kada zacrtate nešto svim silama hrlite ka cilju jer je vaša odlučnost naveliko poznata. Imate dalekosežne vizije i lako utječete na ljude u svojoj okolini.

LIPANJ

Prijatelji su vam nešto najvažnije u životu i volite ih imate što više, jer su oni pravo bogatstvo. Često ste loše raspoloženi i loše ste naravi, ali kada ste okruženi pozitivnim ljudima vi se brzo odobrovoljite.

SRPANJ

Za vas važi da ste prilično neozbiljni. Volite stvarate prijatelje, ali ne volite bespotrebne stvari i ljude u svom životu. Ambiciozni ste, često vas zbog toga smatraju varalicom i prevarantom.

KOLOVOZ

Bije vas glas da ste savršen ljubavnik. Volite ukazujete drugima na pogreške i kritizirati, ali svoje mane rijetko kad uviđate. Tihi ste, ali ste dobar govornik i umijete biti izuzetno zabavni.

RUJAN

Osjećaji su vam najbitnija u životu. Vi ste uvijek jako motivirani i vaša volja je snažna. Misli su vam izoštrene i često zbog takvog stava ljudima djelujete ljutito. Volite pozornost i umijete da je privučete.

LISTOPAD

Vrlo ste inteligentni, ali to često koristite u pogrešne svrhe. Umijete promijeniti “priču” samo da biste došli do cilja. Unatoč tome, emotivni ste, nježni i velikodušni.

STUDENI

Iskreni ste i vodite računa oosećanjima drugih u svojoj okolini. Taktični ste, prijateljski nastrojeni, ali ne volite biti okruženi ljudima koji su neiskreni.

PROSINAC

Vi ste tihi, ali imate liderske sposobnosti. Znate kako utješite ljude, iako ste egoista. Sami sebi ste vrlo važni i željni ste pohvala. Lako se naljutite, ali vaš duh je izvanredan.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €