Magija

Što se sve može dobiti izradom godišnjih prognoza?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Astrologija koristi mnoge prediktivne tehnike za tumačenje budućih događaja. Najveći benefici astrologije kao discipline idu iz astroloških prognoza, jer nas one usmjeravaju, upućuju na naredne životne periode opominju, savjetuju i pomažu ukoliko imamo neke dileme, zabrinutost ili pitanja kako i kuda krenuti.

Astrološke prognoze mogu se rade za duže životne periode, kao što je recimo za razdoblje djetinjstva ili razdoblje od sedam godina, ali i za razdoblja od mjesec dana, sedam ili pak dnevne prognoze. Najčešće se rade prognoze na godišnjoj razini, ali sve ovisno od potrebe klijenta ili uopće razdoblja u kojem se nalazi, mogu se raditi i polugodišnje ili pak tromjesečne prognoze, koje mogu se detaljno analiziraju i prezentiraju u interaktivnoj konzultaciji.

Da bi se uradile godišnje prognoze astrolog koristi više tehnika ali najviše se fokusira na spajanju danih aktivacija planet s njegovim osobnim natalnim horoskopom, njegovom osobnom trenutnom situacijom, kao i pitanjima koje osoba ima za naredni period. Godišnji horoskop se radi za razdoblje od trenutka kad je osoba došla na konzultaciju pa za narednih godinu dana.

Što se sve može dobiti izradom godišnjih prognoza? Godina dana je vremenski okvir u kome se dosta planeta, kako na nebu, tako iu našem osobnom horoskopu promijeni. Promjena planeta u neki drugi znak ili horoskopsku kuću nosi promjenu naše energije i fokus te energije na određene životne oblasti. To znači, da na godišnjoj razini možemo vidjeti periode kad dolazi do promjena u nama i oko nas i što možemo očekivati ​​od njih. Ukoliko određena planeta promijeni znak i uđe u neki aspekt sa nekom drugom planetom, vrlo je moguće da će ona donijeti događaje u naš život koje možda samo slutimo, nismo ih svjesni ili ne znamo da će se dese uopće. Godišnje prognoze će nam dati uvid u generalnu atmosferu za taj period, da li uopće dolazi do velikih promjena, je li dobro iskoristiti te promjene, tj. da li one idu u korsit nama, da li su dobre za poslovni ili ljubavni uspjeh, je li dobar period za kupnju nekretnina, vjenčanje itd. Na godišnjoj razini kroz ovaj horoskop možemo se upoznamo i sa razdobljima koji su eventualno problematični za zdravlje, operacije, promet, odlazak u inozemstvo, selidbu Itd. Naročito se preporuča horoskop za godinu dana ukoliko osoba ima velike planove ili ciljeve može pripremiti i za eventualne prepreke, padove, biti unaprijed pripremljena za razdoblje koje dolazi. Astrologija nam pomaže u svakom smislu da budemo na vrijeme informirani i spremni, kako energetski tako i na fizičkoj razini, jer godišnji horoskop daje objedinjenu sliku našeg rasta i razvoja i naših objektivnih aktivnosti u svim domenama života.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK